Het grootste assortiment wandtegels en vloertegels van Nederland
Bezoek onze showroom Maak hier een afspraak Bel mij terug

Bezorgen en pallets

Tegels zijn zwaar en kwetsbaar. Natuurlijk kunt u zelf zorgen voor vervoer. Wij kunnen het transport ook voor u regelen. De vrachtwagens waarmee wij de materialen bezorgen, zijn voorzien van een loskraan. De materialen worden direct naast de auto gelost. Voorwaarde is dat de locatie goed en veilig bereikbaar moet zijn voor onze zware vrachtauto. Om schade aan uw eigen auto te voorkomen adviseren wij u de tegels te laten bezorgen. Wij informeren u graag wat uw bestelling tegels weegt.

Ons bezorgtarief is 50 euro per pallet. Bij meerdere pallets brengen wij maximaal 100 euro bezorgkosten in rekening per losadres binnen een straal van 35 km vanaf Bleiswijk.

Bezorgingen worden ingepland direct na ontvangst van de betaling op onze bankrekening. Houdt u rekening met een verwerkingstijd van uw betaling van 3 dagen door uw bank. Wij hebben dan nog  1 dag nodig voor het organiseren en leveren van de materialen. U kunt maximaal 1000 euro per PIN betalen aan de chauffeur. Zorgt u dan voor voldoende limiet op uw pas. Contant geld wordt om veiligheidsredenen niet aangenomen door de chauffeur.

De dag voor levering (na 15.00u) ontvangt u van ons bericht over de planning van de aflevering.

Wij rijden door tijdens de bouwvakvakantie, onze transportdagen zijn:
- week 31 ma-woe-do
- week 32 en 33 ma-do

Pallets

Wij bezorgen onze materialen op pallets. De pallets worden voorzien van een hoes om de materialen te beschermen. Voor pallets wordt 12,50 euro statiegeld gerekend. Onze adviseur maakt in de winkel een inschatting van het aantal pallets en voegt deze toe aan de factuur. Bij het retourneren van de pallets ontvangt u het volledige bedrag retour.

De pallets kunnen helaas niet direct mee terug gegeven worden aan de chauffeur, aangezien het te veel tijd in beslag neemt om hierop te wachten.

Volg ons op
Inschrijven nieuwsbrief
Contact

Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk
Tel: 010-5215055
Fax: 010-5212379
info@jangroentegels.nl
Onze openingstijden

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Jan Groen gebruik van cookies. Verberg deze melding