Het grootste assortiment wandtegels en vloertegels van Nederland
Bezoek onze showroom Maak hier een afspraak Bel mij terug

Controle

Wij leveren uitsluitend 1e kwaliteit tegels. Toch kan er altijd iets voorkomen. Tegels komen vaak vanuit verre landen en worden diverse keren geladen en gelost. Het kan dus voorkomen dat er een breuk ontstaat. Controleer daarom altijd uw levering op breuk. Dat voorkomt teleurstellingen bij het plaatsen.

Controleer de tegels ook altijd op productie en tint nummer. Deze staan op de verpakking gedrukt. Verschillende tintnummers mogen in geen geval door elkaar verwerkt worden. Reclamaties op tintverschillen zijn na verwerking niet meer mogelijk. Het is dus van groot belang dat u deze controle tijdig doet. Neem er a.u.b. de tijd voor, het kan veel ergernis voorkomen.

Indien er een klacht is over de kwaliteit van de materialen neemt u dan contact op met onze specialisten van de klantenservice. U kunt ons bereiken via mail service@jangroentegels.nl of 010-5215055. Ook kunt u ons online formulier invullen op: http://www.jangroentegels.nl/service . Wij nemen dan tijdens werkdagen zo snel mogelijk contact met u op.


Volg ons op
Inschrijven nieuwsbrief
Contact

Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk
Tel: 010-5215055
Fax: 010-5212379
info@jangroentegels.nl
Onze openingstijden

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Jan Groen gebruik van cookies. Verberg deze melding