Het grootste assortiment wandtegels en vloertegels van Nederland
2.500 m2 showroom
  • Daarom Jan Groen
  • Professioneel advies
  • Wij weten alles van tegels
  • 175.000 m2 op voorraad
  • 2 koopavonden
  • Grootste assortiment
Bezoek onze showroom Maak hier een afspraak Bel mij terug

Jan Groen Home- Inspiratie in tegels

In onze showroom vind je sfeervolle hoekjes, talloze voorbeeldwanden en vloeren, inspirerende tegeltableaus en wandpanelen, mozaïekzuilen en grote panelen met interieurfotos. Als je hier eenmaal rondloopt, doe je genoeg ideeën op om alle ruimtes in je huis aan te pakken. We hebben hier tegels van maar liefst zestig verschillende merken. En wat we niet hebben liggen, kunnen we voor je bestellen.

Zoveel keuze!

Jan Groen wil je inspireren. Maar zo veel keus kan ook overweldigend zijn. Daarom is er ook Select, ons eigen huismerk. In deze lijn hebben we de mooiste tegels verzameld die we tegen een extra aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden: dat maakt het kiezen misschien al wat gemakkelijker.

Tegels voor buiten

Tegels voor tuin en terras vind je ook bij Jan Groen. We hebben een mooi terreintje ingericht om je de mogelijkheden te laten zien. Van prachtige net-echt vlonders van keramisch materiaal tot binnentegels in een dikkere buitenuitvoering.

Tegeladvies

Meer hulp nodig? De adviseurs van Jan Groen helpen je graag om een keuze te maken. Neem een stukje gordijnstof mee, een staaltje van een keukendeur, fotos van het bad van je dromen en je krijgt deskundig advies. We helpen je ook met technisch advies over soorten en toepassingen, over ondervloeren, afwerking of vloerverwarming. Maak een afspraak met een van onze tegelexperts of adviseurs.

Laat u inspireren met jan groen home- inspiratie in tegels:
ShowroomShowroom
ShowroomShowroom
ShowroomShowroom
ShowroomShowroom
ShowroomShowroom
ShowroomShowroom
Volg ons op
Inschrijven nieuwsbrief
Contact

Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk
Tel: 010-5215055
Fax: 010-5212379
info@jangroentegels.nl
Onze openingstijden

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Jan Groen gebruik van cookies. Verberg deze melding