Het grootste assortiment wandtegels en vloertegels van Nederland
Keuken
  • Daarom Jan Groen
  • Professioneel advies
  • Wij weten alles van tegels
  • 175.000 m2 op voorraad
  • 2 koopavonden
  • Grootste assortiment
Bezoek onze showroom Maak hier een afspraak Bel mij terug

Keukentegels

Of je nou in een landelijke villa woont, in een gezinswoning of een stadsappartement, de keuken is het centrum van het huis. Je familie loopt er in en uit. Je vrienden leunen tegen het aanrecht om een praatje te maken terwijl je staat te koken. In alle tijden en culturen verzamelen mensen zich om de kookpotten om samen te eten en te praten. In de keuken voelt iedereen zich thuis.

Kleuren en materialen

Landelijke warmte, strak design of traditionele kleuren, je vindt bij ons wat bij je past. Bepaal op je gemak of de kleuren, materialen en uitvoering goed op elkaar afgestemd zijn. Je gaat er jarenlang mee doen! Wil je wand- of vloertegels uitzoeken voor bij je nieuwe keuken? Neem dan een voorbeeldje mee van het aanrechtblad of de kastdeurtjes. Of neem een tegelstaal van Jan Groen mee naar huis. Dan kun je daar beoordelen of wat je bij ons gezien hebt, ook echt bij jouw keuken past.

Tegeltoppers

Natuurlijke tinten en tegelstroken zijn de nieuwste trends. Maar ook traditionele keukenwandtegels als de metrotegeltjes blijven een hit. De langwerpige tegel met zijn karakteristieke facetten is tijdloos en past bij allerlei stijlen. De getrommelde travertintegels met hun rustieke uitstraling zullen hun vaste plek in de keukentegel-top-10 ook niet zo snel kwijt zijn. Overigens hebben zulke natuurstenen tegels in de keuken wel wat extra zorg nodig. Hoe je ze mooi en schoon houdt, vertellen we je graag.

Vloertegels in de keuken

In de keuken moet je mogen knoeien. Geen probleem met een tegelvloer: het is zó opgeruimd. Die vloer moet ook tegen een stootje kunnen. Voor de keuken adviseren we je dan ook om keramische tegels met slijtvastheid 4 of 5 te kiezen. Daar heb je jarenlang alleen maar plezier van. Maar als je het niet erg vindt om de vloer van tijd tot tijd te onderhouden met een speciaal product, kun je ook gerust voor de schitterende Portugese cementtegels kiezen en van de keukenvloer het pronkstuk van je huis maken.

Meer inspiratie opdoen

Wil je nog meer inspiratie? Kom dan naar Jan Groen in Bleiswijk. We geven je graag een kijkje in onze keuken!

Laat u inspireren met keukentegels:
KeukentegelsKeukentegels
KeukentegelsKeukentegels
KeukentegelsKeukentegels
KeukentegelsKeukentegels
KeukentegelsKeukentegels
KeukentegelsKeukentegels
Volg ons op
Inschrijven nieuwsbrief
Contact

Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk
Tel: 010-5215055
Fax: 010-5212379
info@jangroentegels.nl
Onze openingstijden

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Jan Groen gebruik van cookies. Verberg deze melding