Het grootste assortiment wandtegels en vloertegels van Nederland
carrousel laminaat2
  • Daarom Jan Groen
  • Professioneel advies
  • Wij weten alles van tegels
  • 175.000 m2 op voorraad
  • 2 koopavonden
  • Grootste assortiment
Bezoek onze showroom Maak hier een afspraak Bel mij terug

Ondervloeren

Installeren van uw laminaatvloer begint met de keuze van de juiste ondervloer. Vocht isoleren, egaliseren of geluid reduceren? In de collectie van Jan Groen vindt u voor iedere situatie een passende ondervloer. Hier vindt u enkele voorbeelden uit ons assortiment ondervloeren. Wij kunnen u adviseren over welke vloer in uw situatie het meest geschikt is.

Protecta 3:

Multifunctionele basis
Protecta 3 is een dampdichte ondervloer met een dikte van slechts 3 mm die dankzij het volumegewicht van 25 kg/m3 toch de nodige stabiliteit biedt. De vloer is warmte-isolerend, geluidsisolerend, egaliserend en beschermt uw laminaat of parket tegen optrekkend vocht. Dankzij de overlapping van 12 cm is Protecta 3 snel en eenvoudig te verwerken. De flap zorgt er bovendien voor dat naden goed afgedicht worden.

Soundblock:

Uitstekende contactgeluidisolatie 10dB
Deze veelzijdige ondervloer voor laminaat- en parketvloeren combineert akoestische en thermische isolatie in één product inclusief geïntegreerde dampfolie. Dankzij de praktische verpakking en het lichte gewicht is het product eenvoudig mee te nemen. Ook plaatsen gaat gemakkelijk, u rolt het eenvoudigweg uit. Deze ondervloer voldoet aan de strengste eisen voor de Nederlandse appartementsbouw.

Heat-Foil

10dB en perfect voor vloerverwarming en -koeling
Heat-Foil is een speciale ondervloer voor op vloerverwarming en vloerkoelingsystemen. Met een warmteweerstand (Rm waarde) van slechts 0,014 m2K/W wordt de warmte of koeling zeer goed doorgelaten. Bij toepassing van Heat-Foil onder klik laminaat wordt bovendien een contactgeluidreductie gerealiseerd van 10 dB ∆Llin, door onderzoeksinstituut TUV getest.

Egaliso

Perfect egaliseren
Egaliso ondervloerplaten zijn te gebruiken wanneer oneffenheden in de basisvloer moeten worden weggewerkt. Deze 7 mm dikke plaat is geschikt om laminaat zwevend op te leggen. Voor het leggen moet Egaliso eerst 24 uur in de verpakking acclimatiseren bij kamertemperatuur in de te leggen ruimte.

Laat u inspireren met ondervloeren:
Volg ons op
Inschrijven nieuwsbrief
Contact

Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk
Tel: 010-5215055
Fax: 010-5212379
info@jangroentegels.nl
Onze openingstijden

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Jan Groen gebruik van cookies. Verberg deze melding