Het grootste assortiment wandtegels en vloertegels van Nederland
Over Jan Groen
Over Jan Groen
Jan Groen, zoals je tegels gaat beleven in de toekomst
 • Daarom Jan Groen
 • Professioneel advies
 • Wij weten alles van tegels
 • 175.000 m2 op voorraad
 • 2 koopavonden
 • Grootste assortiment
Bezoek onze showroom Maak hier een afspraak Bel mij terug

Over Jan Groen

Met een oppervlakte van 5.700 vierkante meter is Jan Groen de grootste tegelzaak van Nederland. Met zon zestig merken en tegels in duizenden vormen, kleuren en maten hebben we de grootste collectie. Ons magazijn telt 50.000 vierkante meter en we hebben met 1.500 verschillende soorten tegels ook de allergrootste tegelvoorraad. En met simpelweg de beste service en de beste prijzen is Jan Groen voor elke particulier de beste tegelwinkel van Nederland. Dat durven we zonder valse bescheidenheid wel te beweren. Maar dat is natuurlijk niet van de een op de andere dag tot stand gebracht.

Het begin

De oorsprong ligt in 1969, toen Jan Groen vanuit een zolderkamer aan de Secretariestraat in Schiebroek tegels begon te verkopen. Later opende hij een pand aan de Kootsekade in Rotterdam-Noord. In de jaren 80 werd die locatie te klein en verhuisde het bedrijf naar Bleiswijk, waar we nu nog gevestigd zijn. Wat bleef? No-nonsense, veel keus, veel service.

Service voorop

Bij Jan Groen:

 • Maak je een afspraak om op je gemak tegels uit te zoeken en al je vragen te stellen.
 • Kun je vaak direct je tegels meenemen, en anders zijn ze zó binnen.
 • Mag je tegels reserveren voor als je ze over een paar maanden nodig hebt, zodat je dan direct door kunt.
 • Leen je gratis een aanhangwagen om je tegels mee te nemen, of laat je ze thuisbezorgen door een van de Jan Groen chauffeurs.
 • Kun je een eigen tegelzetter inhuren of kiezen voor VloerCompleet®

Voor particulieren

De reden dat we zo konden groeien, is dat we ons als enige tegelhandel op de eerste plaats richten op de particulier. Zelfs al we met aannemers werken, zijn het de toekomstige huiseigenaren zelf die de tegels komen uitzoeken. Bij ons staat de eindgebruiker op de enige plek die daarvoor volgens in ons in aanmerking komt: vooraan.

Anders dan anderen

We halen als enige direct de tegels bij de bron. Ook daarin onderscheiden we ons. We kennen alle fabrieken, we bezoeken zelf alle beurzen. We hebben de contacten en de informatie en tussenhandelaars hebben we niet nodig. Het prijsvoordeel daarvan merk je bij de aanschaf.

Jan Groen Café

Middenin onze showroom kunt u in het Jan Groen Café heerlijk genieten van een fantastische bak koffie en/of een stuk gebak. Bekijk hieronder de foto's van het Café. Uiteraard hebben we ook een moderne hoek voor de kids. Laat u in alle rust inspireren, u bent van harte welkom!

Laat u inspireren met over jan groen:
Volg ons op
Inschrijven nieuwsbrief
Contact

Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk
Tel: 010-5215055
Fax: 010-5212379
info@jangroentegels.nl
Onze openingstijden

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Jan Groen gebruik van cookies. Verberg deze melding