Het grootste assortiment wandtegels en vloertegels van Nederland
Bezoek onze showroom Maak hier een afspraak Bel mij terug

Sicis tegels

Sicis – de top in mozaïek

Sicis is een Italiaans topmerk van glasmozaïek Sicis zette in 1987 mozaïek opnieuw op de kaart. Sindsdien past een vloer of wand van mozaïek tegels uitstekend in een modern interieur!

Sicis heeft vanaf 1987 het doel gehad mozaïek hip te maken. Designers hebben zich heerlijk kunnen uitleven in de diverse motieven en materialen. Murano glasmozaïek is uiteraard het bekendste, maar ook mozaïek van RvS, mozaïek met kristallen erin, goud mozaïek, etc. noem het maar op, het is er. Mozaïek voor zwembaden, voor natte ruimtes in huis, maar ook als schilderij om de hal extra stijl te geven, of om de namen boven de wastafels te zetten.

Hét voordeel van mozaïek is dat je mooie golvende bewegingen ermee kunt maken of er zuilen of balies mee kunt bekleden, waardoor het ook uitermate geschikt is voor de professionele markt, in winkels e.d.

De mozaïektegels van Sicis staan onder ontwerpers bekend om hun fraaie kwaliteit. Daarnaast bieden de tegels van Sicis veel mogelijkheden: ze kunnen bijvoorbeeld in diverse patronen worden geplaatst en zijn in eindeloos veel kleuren, vormen en maten leverbaar.

Kom genieten van deze ongekende pracht. Jan Groen laat het graag zien!

Volg ons op
Inschrijven nieuwsbrief
Contact

Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk
Tel: 010-5215055
Fax: 010-5212379
info@jangroentegels.nl
Onze openingstijden

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Jan Groen gebruik van cookies. Verberg deze melding