Het grootste assortiment wandtegels en vloertegels van Nederland
Toilet
  • Daarom Jan Groen
  • Professioneel advies
  • Wij weten alles van tegels
  • 175.000 m2 op voorraad
  • 2 koopavonden
  • Grootste assortiment
Bezoek onze showroom Maak hier een afspraak Bel mij terug

Toilettegels

Bijna elk huis in Nederland heeft een betegeld toilet. Met tegels aan de wand en op de vloer houd je het toilet hygiënisch. Maar de tijd van saaie witte tegeltjes aan de wand en geblokte grijze of donkerrode vloertegels is voorbij. Maak van je toilet een sfeervolle ruimte. Je komt er elke dag! En om de prijs hoef je het niet te laten. Zeker bij zo weinig oppervlakte kun je de tegels kiezen die je het allermooiste vindt.

Toilettegels kiezen

Veel mensen kiezen ervoor hun toilet aan te kleden in dezelfde sfeer als de badkamer en creëren zo eenheid in hun woning. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Je kunt ook de vloertegels van je woonkamer in het toilet laten doorlopen. Er is voldoende keus in wand- en vloertegels om die aan te laten sluiten op de uitvoering van het sanitair: nostalgisch, klassiek of modern design.

Kleine of grote tegels?

In het kleinste kamertje is meestal geen ruimte voor enorme tegels. Stem de grootte van de tegel af op de ruimte waar je m toepast. Door slimme ontwerpen, bijvoorbeeld de achterwand van het toilet in een afwijkende kleur of uitgevoerd in een andere tegelsoort, lijkt de ruimte groter.

Accenten met wandtegels

Ook in het toilet kun je spelen met accenten door bijvoorbeeld op de achterwand tegelstroken aan te brengen van dezelfde tegelsoort als je vloertegels, of een mozaïek van Italiaanse glastegeltjes. Wist je dat je die in allerlei soorten designs kunt bestellen, zelfs naar eigen ontwerp?

Meer inspiratie opdoen

Wil je nog meer inspiratie? Kom dan naar Jan Groen in Bleiswijk. In elke stijl en met elk budget heb je er ruime keuze!

Laat u inspireren met toilettegels:
ToilettegelsToilettegels
ToilettegelsToilettegels
Volg ons op
Inschrijven nieuwsbrief
Contact

Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk
Tel: 010-5215055
Fax: 010-5212379
info@jangroentegels.nl
Onze openingstijden

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Jan Groen gebruik van cookies. Verberg deze melding