Het grootste assortiment wandtegels en vloertegels van Nederland
Woonkamertegels
Woonkamertegels
  • Daarom Jan Groen
  • Professioneel advies
  • Wij weten alles van tegels
  • 175.000 m2 op voorraad
  • 2 koopavonden
  • Grootste assortiment
Bezoek onze showroom Maak hier een afspraak Bel mij terug

Tegels in de woonkamer

Een warme vloer. Makkelijk, comfortabel en schoon. Die ruimte geeft om op te leven. Die er prachtig uitziet, ook na jaren. Waarop kinderen naar hartenlust kunnen spelen zonder dat je bang hoeft te zijn voor krassen. Waar naaldhakken of een omgevallen glas wijn geen vervelende sporen nalaten. Dat is waarom mensen kiezen voor een duurzame tegelvloer in hun woonkamer.

Vloertegels kiezen

Als je kiest voor vloertegels, ga je niet over één nacht ijs. Want je hebt nogal wat keuze. Wordt het natuursteen of graniet? En wil je die vloer glanzend gepolijst afgewerkt, gezoet of juist met een beetje reliëf, stoer en rustiek? Of ga je voor keramische tegels? Tegels uit slijtgroep 5 zijn onverwoestbaar. Wie van strak houdt, kiest voor stroken of grote tegels in verschillende maten. Er zijn zelfs tegels van meer dan een vierkante meter! Als je liever voor traditioneel en sfeervol gaat, laat dan bijvoorbeeld een boerenvloer leggen, met tegels in wildverband. Dat verveelt nooit! Wat je ook kiest, het gemak en het comfort is voor elke tegelvloer hetzelfde.

Natuursteen

Geen natuurstenen vloer is hetzelfde. Belgisch hardsteen, kwartsiet, travertin of leisteen in allerlei tinten. Elke natuurstenen vloer heeft zijn eigen geschiedenis. Letterlijk. Je ziet dat in de doortekening en de aders, soms zitten er zelfs fossielen in. Natuursteen betekent iets meer onderhoud dan keramische tegels, maar hoe meer op de vloer geleefd is, hoe mooier die wordt.

Accenten met wandtegels

Niet alleen op de vloer van de woonkamer komen tegels tot hun recht, ook op de wand vormen ze prachtige accenten. Zoals stone panels of een mozaïekwand. De natuurlijke kleuren en het levendige oppervlak breken een lange muur of vormen een sfeervolle omlijsting van de open haard.

Meer inspiratie opdoen

Wil je nog meer inspiratie? Kom dan naar Jan Groen in Bleiswijk. We laten je graag onze voorbeelden zien van tegels voor de woonkamer.

Laat u inspireren met tegels in de woonkamer:
WoonkamertegelsWoonkamertegels
WoonkamertegelsWoonkamertegels
WoonkamertegelsWoonkamertegels
WoonkamertegelsWoonkamertegels
WoonkamertegelsWoonkamertegels
WoonkamertegelsWoonkamertegels
WoonkamertegelsWoonkamertegels
Volg ons op
Inschrijven nieuwsbrief
Contact

Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk
Tel: 010-5215055
Fax: 010-5212379
info@jangroentegels.nl
Onze openingstijden

Om je zo goed mogelijk te helpen maakt Jan Groen gebruik van cookies. Verberg deze melding