Formaat

Van kleine (mozaïek) tegels tot aan enorme XL tegels: u kunt uit ontzettend veel formaten kiezen. Maar voor welk formaat tegel gaat u? Uw keuze is afhankelijk van twee factoren: 

- Uw smaak;
- De grootte van de ruimte.

Grote tegels
In een grote ruimte is het mooi om grote tegels te gebruiken. Zo benadrukt u het oppervlak. Ook in een kleine ruimte kunt u beter voor wat grotere tegels kiezen. Met grotere tegels heeft u minder voegen, waardoor de ruimte optisch groter en rustiger lijkt. Voegen worden sneller vuil. Hoe meer voegen er zijn, des te meer u moet schoonmaken. Een grotere tegel is daarom over het algemeen wat onderhoudsvriendelijker.

Kleine tegels
Kleine tegels lenen zich vooral voor kleinere oppervlaktes, zoals de wand achter het aanrecht of een nis in de badkamer. Met kleine tegels accentueert u een deel van de wand of vloer.

Tegelstroken

Tegelstroken zijn lange smalle tegels, die een extra accent toevoegen aan de ruimte. Tegelstroken zijn vooral geschikt voor keukenwanden, een badombouw of voor op de schouw. 

Lees meer

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek