Advies ontwerp keramische tegels | Tegelstroken | Jan Groen Tegels | Badkamer met betonlook tegels en tegelstroken op de wand [407-284], [596-585]

Tegelstroken

Tegelstroken prikkelen de creativiteit en geven eenvoudige tegels een speelse twist. Plaats tegelstroken bijvoorbeeld op een keukenwand, op de schouw of op een badombouw. En als u wilt, maken ze vloer en wand tot één geheel.

Voordelen van tegelstroken

  • Eindeloos veel kleur- en vormcombinaties;
  • Mogelijkheid om accenten aan te brengen;
  • Keuze uit professionele patronen of een eigen ontwerp.

Wandtegels of vloertegels?

Tegelstroken zijn verzaagde vloertegels. Het zijn daarom ook altijd door-en-door gebakken tegels.

Tegelstroken geven u de mogelijkheid om grafische effecten toe te passen. U bent niet beperkt tot één kleur: combineer verschillende maten met verschillende kleuren.

Tegelstroken en tegelpatronen

Tegelstroken kunt u zelf combineren tot een mooi geheel, maar er zijn ook veel voorbeeldpatronen met uitgekiende kleur- en maatverhoudingen. Laat u erdoor inspireren of neem ze één op één over. Die patronen zijn er van allerlei merken. Komt u er zelf niet uit? We hebben een strokencalculator in huis waarmee we precies uitrekenen hoeveel u nodig heeft van welke maat en kleur. Daarnaast zijn er kant-en-klare tegelstrook-modules, compleet met een legpatroon voor de tegelzetter.

Tegelstroken zagen

Uit bijna alle vloertegels kunnen wij een stroken(pakket) zagen. Kies zelf de afmeting en hoeveelheid. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat u informeren in de winkel.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek