Betonlook vloertegel in moderne badkamer | [790-245]

Legpatroon

Een legpatroon is medebepalend voor de uitstraling van de ruimte. Er bestaan verschillende soorten legpatronen, die allemaal voor een andere uitstraling van uw tegelwand of -vloer zorgen. Voor welk legpatroon gaat u?

Effect van legpatronen in een ruimte
Bekijk voor het bepalen van het legpatroon de ruimte waarin de tegels komen te liggen. Wilt u de ruimte breder laten lijken? Kies dan voor een diagonaal legpatroon. Ga in een kleine ruimte voor een wat rustiger legverband, om 'onrust' in de ruimte te voorkomen. Komen de tegels in een grote ruimte te liggen? Dan kunt u vrijwel ieder legverband kiezen! 

De vorm en het formaat van de tegels bepaalt ook deels de keuze voor een legpatroon. Rechthoekige tegels die in de breedte gelegd zijn laten de ruimte groter lijken. Als diezelfde tegels in de lengte zijn gelegd, oogt de ruimte juist weer langer en smaller. Houtlook tegels legt u met het licht mee, zodat de ruimte groter lijkt.

Patronen:

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek