Mozaïek inspiratie

Mozaïek en tegels. Het is een combinatie die al eeuwenlang staat voor luxe, creativiteit en kleur. Mozaïek in badkamers, sauna's en zwembaden zijn natuurlijk het bekendst. Maar ook een tegelmozaïek op de vloer van de woonkamer, op keukenwanden en tafelbladen horen tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een natuurstenen mozaïek om het terras in de tuin te verfraaien. Er is geen plek in of om de woning die niet opfleurt van mozaïek!

Wat zijn mozaïektegels?

Mozaïektegels zijn wandtegels met gleufjes die eruitzien als voegen. Meestal zijn mozaïektegels wat strakker en hebben ze een modernere uitstraling. Vaak zijn er bijpassende vloertegels, waardoor u een harmonisch effect creëert.

Uw eigen kunstwerk

Wilt u mozaïektegels in uw woonruimte verwerken? We hebben in onze collectie meer dan 30 kleuren mozaïektegels die u per stuk kunt kopen om uw eigen kunstwerk te maken. Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de mozaïektegels in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van mozaïektegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek