De vtwonen huiscollectie

Gezellig koken en eten met vrienden, heerlijk lang badderen, knusse avonden in de woonkamer: dat vraagt om optimaal comfort én om een mooie uitstraling van uw vloer. Met de vtwonen huiscollectie is dit beiden mogelijk. Of u nu houdt van trendy, kleurrijke en speelse tegels of juist van moderne, strakke en rustige tegels: met tegels van uit de vtwonen huiscollectie maakt u van uw huis een thuis. 

Bekijk het vtwonen huiscollectie assortiment

Ontzettend veel keuze

De vtwonen collectie bestaat uit maar liefst 11 verschillende series, die weer bestaan uit verschillende kleuren, prints en formaten. U heeft dus ontzettend veel keus! Gaat u bijvoorbeeld voor de vrolijkgekleurde tegeltjes uit de series Villa en Mediterranea, de industriële Loft serie of voor de series Neo en Hormigon met hun opvallende prints?

JAN GROEN ADVISEERT

Mix & Match

De tegels uit de vtwonen series zijn goed met elkaar te combineren. Daarnaast zijn de tegels onderhoudsvriendelijk, slijtvast, waterafstotend en duurzaam. Bekijk alle vtwonen series en laat u inspireren!

Bent u geïnteresseerd in tegels van vtwonen? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek