De vtwonen huiscollectie

Gezellig koken en eten met vrienden, heerlijk lang badderen, knusse avonden in de woonkamer: dat vraagt om optimaal comfort én om een mooie uitstraling van uw vloer. Met de vtwonen huiscollectie is dit beiden mogelijk. Of u nu houdt van trendy, kleurrijke en speelse tegels of juist van moderne, strakke en rustige tegels: met tegels van uit de vtwonen huiscollectie maakt u van uw huis een thuis. 

Bekijk het vtwonen huiscollectie assortiment
Home
318-920 604-611
Budget
Home
666-556
Home
Budget
Budget
Budget
Budget
Budget
Home
Home
Budget
Home
645-112
Budget
Budget
Home
Budget
Home
Merk - vtwonen Meer van vtwonen

Ontzettend veel keuze

De vtwonen collectie bestaat uit maar liefst 11 verschillende series, die weer bestaan uit verschillende kleuren, prints en formaten. U heeft dus ontzettend veel keus! Gaat u bijvoorbeeld voor de vrolijkgekleurde tegeltjes uit de series Villa en Mediterranea, de industriële Loft serie of voor de series Neo en Hormigon met hun opvallende prints?

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u vtwonen tegels kopen?

Bekijk een greep uit onze vtwonen huistegelollectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek