Home
776-811
Betonlook vloertegel in stoere woonkamer | [776-811]

Loft

De serie Loft bestaat uit betonlook tegels met een industrieel tintje. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en in de kleuren Grey, Silver en Black. Heeft u een modern of een stoer interieur? Ga dan voor tegels uit de Loft serie, want die passen daar perfect bij! Deze stijlvolle, ingetogen tegels maken uw huis in één klap bijzonder. Leg deze tegels eens in de woonkamer of keuken voor een stijlvol en sfeervol resultaat. Of betegel uw badkamer met Loft tegels in verschillende formaten, voor een strak en speels effect. Hoe dan ook, de serie Loft is er één om verliefd op te worden. 

Bekijk het Loft assortiment
Home
Home
Home
776-811
Home
Home
Home
Home
776-811
Merk - vtwonen Meer van vtwonen
Merk - vtwonen

Meer uit de vtwonen Loft serie

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u vtwonen Loft tegels kopen?

Bekijk een greep uit onze vtwonen loft tegelcollectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar keuze? Maak dan een afspraak.

Bezoek de winkel of maak een afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek