Home
Uni wandtegel in landelijke badkamer | [444-635]

Mediterranea

De serie Mediterranea betaat uit glanzende, handgevormde tegels in verschillende kleuren en formaten, met een knipoog naar vroeger. Deze serie past goed in een landelijk, klassiek of juist modern interieur. Gaat u voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maakt u liever speelse combinaties met verschillende formaten en kleuren? Met tegels uit de Mediterranea serie kan het allebei! Leg de tegels bijvoorbeeld in visgraatverband op de muur voor een bijzonder effect. 

Bekijk het Mediterranea assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Home
754-417
Home
590-043
Home
Home
315-538
Merk - vtwonen Meer uit de vtwonen collectie
Merk - vtwonen

Meer uit de vtwonen Mediterranea collectie

Nieuw in de Mediterranea serie

De serie Mediterranea was al verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Nieuw is het formaat 13,2x40 cm, die verkrijgbaar is in de kleur Nieve (zowel glanzend als mat verkrijgbaar) en de kleuren Concrete, Seagreen en Army Green (in glanzende uitvoering). 

Jan Groen Adviseert

Mix & Match

Tegels uit de Mediterranea collectie kunt u goed combineren met andere series van vtwonen. Bekijk hier alle vtwonen series en laat u inspireren!

Bent u ge├»nteresseerd in tegels uit de vtwonen Mediterranea serie? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek