Home
790-607
Betonlook vloertegel in stoere woonkamer | [814-040]

Solostone

De tegels uit de vtwonen Solostone serie zijn indrukwekkend groot en daarmee een echte blikvanger! Deze XXL-tegels maken elke buitenruimte bijzonder. De Solostone tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in één dessin. Het slimme draagsysteem biedt u veel mogelijkheden: zo kunnen ze bijvoorbeeld op uw dakterras of balkon gelegd worden. Ook vangen de Solostone tegels hoogteverschillen op en kunt u leidingen en kabels snel en eenvoudig wegwerken. De Solostone serie is een sieraad voor elk terras!

Bekijk het vtwonen Solostone assortiment
Outdoor
575-475
Classic Antracite
Outdoor
900-347
Hercules black
Outdoor
347-863
Dunes Trevi
Outdoor
Inspiratie Meer tuintegels
Inspiratie

Meer uit de vtwonen Solostone collectie

vtwonen Duostone

Mooi én gemakkelijk

De keramische buitentegels van vtwonen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. De tegels hoeft u niet meer schoon te houden met een hogedrukreiniger. Ook blijven waterkringen, vetvlekken en vlekken als rode wijn of koffie niet zichtbaar op de vtwonen buitentegels. De buitentegels blijven hun kleur behouden. Zelfs de felste zon verandert dat niet.

Jan Groen adviseert

Wilt u vtwonen Solostone tuintegels kopen?

Bekijk een greep uit onze vtwonen tuintegelcollectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek