Home
790-607
Betonlook vloertegel in stoere woonkamer | [814-040]

Solostone

De tegels uit de vtwonen Solostone serie zijn indrukwekkend groot en daarmee een echte blikvanger! Deze XXL-tegels maken elke buitenruimte bijzonder. De Solostone tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in één dessin. Het slimme draagsysteem biedt u veel mogelijkheden: zo kunnen ze bijvoorbeeld op uw dakterras of balkon gelegd worden. Ook vangen de Solostone tegels hoogteverschillen op en kunt u leidingen en kabels snel en eenvoudig wegwerken. De Solostone serie is een sieraad voor elk terras!

Bekijk het Solostone assortiment
Outdoor
575-475
Classic Antracite
Outdoor
621-237
Hercules black
Outdoor
347-863
Dunes Trevi
Outdoor
621-237
Zwarte XL tuintegel van vtwonen met bankje en franse luifels
Inspiratie Meer tuintegels
Inspiratie

Meer uit de vtwonen Solostone collectie

Mooi en gemakkelijk

De keramische buitentegels van vtwonen zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. De tegels hoeft u niet meer schoon te houden met een hogedrukreiniger. Ook blijven waterkringen, vetvlekken en vlekken als rode wijn of koffie niet zichtbaar op de vtwonen buitentegels. De buitentegels blijven hun kleur behouden. Zelfs de felste zon verandert dat niet.

Bent u geïnteresseerd in buitentegels van vtwonen? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek