Budget

Mozaïektegels

Mozaïek en tegels. Het is een combinatie die al eeuwenlang staat voor luxe, creativiteit en kleur. Mozaïek in badkamers, sauna's en zwembaden zijn natuurlijk het bekendst. Maar ook een tegelmozaïek op de vloer van de woonkamer, op keukenwanden en tafelbladen horen tot de mogelijkheden. Of wat dacht u van een natuurstenen mozaïek om het terras in de tuin te verfraaien. Er is geen plek in of om de woning die niet opfleurt van mozaïek!

Bekijk ons mozaïektegel assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Wat zijn mozaïektegels?

Mozaïektegels zijn wandtegels met gleufjes die eruitzien als voegen. Meestal zijn mozaïektegels wat strakker en hebben ze een modernere uitstraling. Vaak zijn er bijpassende vloertegels, waardoor u een harmonisch effect creëert.

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u mozaïektegels kopen?

We hebben in onze collectie meer dan 30 kleuren mozaïektegels die u per stuk kunt kopen om uw eigen kunstwerk te maken. Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom  naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de mozaïektegels in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek