Vloertegel - Betonlook

Expressieve woonkamer

Heeft u een kleurrijk interieur vol met eclectische meubels? Een betonlook tegelvloer is perfect om de woonruimte in balans te houden. Betonlook tegels zijn echte eyecatchers, maar stralen tegelijkertijd ook rust uit. Vindt u betonlook tegels te neutraal? Deze keramische tegels lenen zich goed voor een mix & match van verschillende soorten tegels. Kies bijvoorbeeld voor een mix van betonlook, patroon- en metallook tegels. Of ga voor een combinatie van betonlook en mozaïek. Met betonlook tegels maakt u uw woonruimte bijzonder!

Bekijk ons assortiment
Inspiratie

Meer expressieve woonkamers met betonlook tegels

JAN GROEN ADVISEERT

Voordelen betonlook tegels

Keramische betonlook tegels kennen een aantal voordelen ten opzichte van een echt betonnen vloer. Echt beton wilt nog wel eens kunnen scheuren; bij betonlook tegels komt dit niet voor! Ook zijn betonlook tegels duurzaam, slijt- en krasvast en erg makkelijk te onderhouden. 

Bent u ge├»nteresseerd in betonlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek