Budget
Vloertegel - Betonlook

Expressieve woonkamer

Heeft u een kleurrijk interieur vol met eclectische meubels? Een betonlook tegelvloer is perfect om de woonruimte in balans te houden. Betonlook tegels zijn echte eyecatchers, maar stralen tegelijkertijd ook rust uit. Vindt u betonlook tegels te neutraal? Deze keramische tegels lenen zich goed voor een mix & match van verschillende soorten tegels. Kies bijvoorbeeld voor een mix van betonlook, patroon- en metallook tegels. Of ga voor een combinatie van betonlook en mozaïek. Met betonlook tegels maakt u uw woonruimte bijzonder!

Bekijk ons betonlook vloertegel assortiment

Welke tegel ziet u hier?

289-020 Budget

Vloertegel Blade Coal Nat Rett 60x60

€ 47,50 per M2

Incl. BTW

Home
Budget
Home
Budget
Home
Budget
Inspiratie Meer expressieve tegels
Inspiratie

Meer expressieve woonkamers met betonlook tegels

Voordelen betonlook tegels

Keramische betonlook tegels kennen een aantal voordelen ten opzichte van een echt betonnen vloer. Echt beton wilt nog wel eens kunnen scheuren; bij betonlook tegels komt dit niet voor! Ook zijn betonlook tegels duurzaam, slijt- en krasvast en erg makkelijk te onderhouden.

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u betonlook vloertegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek