Vloertegel - Houtlook

Slaapkamer - Modern

Bent u op zoek naar de juiste tegelvloer voor in uw moderne slaapkamer? Overweeg eens een houtlook tegelvloer! Houtlook tegels passen heel goed in een modern interieur. Ga voor houtlook tegels met een strakke uitstraling en de look en feel van kastanje-, zebrano- of ebbenhout. Het eindresultaat: een moderne slaapkamer, die dankzij de houtlook tegelvloer een luxe uitstraling heeft. Bij Jan Groen hebben we een aantal mooie houtlook tegels in de collectie, die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Bekijk ons houtlook assortiment
JAN GROEN ADVISEERT

Look & feel van hout

Wilt u de look en feel van een houten vloer, maar niet het onderhoud ervan? Ga dan voor houtlook tegels. Naast het gemak in onderhoud, kent een houtlook tegelvloer meer voordelen! Zo is een tegelvloer duurzaam, vochtbestendig en past het in elk interieur.

Bent u ge├»nteresseerd in houtlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek