Home
794-215
Metallook vloertegel in moderne woonkamer | [794-215]
Een bijzondere woonkamervloer

Metallook tegels in de woonkamer

Metallook vloertegels maken uw woonkamer in één klap bijzonder. Deze keramische tegels zijn gebaseerd op verschillende soorten metalen, zoals staal, zink, koper of ijzer. Elke tegel is gemêleerd, waardoor keramische metallook tegels bijna niet van echte metalen te onderscheiden zijn. Mat of glanzend, geoxideerd of verroest: er is voor ieder wat wils!

Bekijk ons assortiment
Home
599-291
Home
Inspiratie Meer metallook tegels
Inspiratie

Meer inspiratie

Past bij elke woonstijl

Metallook tegels zijn geschikt voor elke woonstijl. Zo passen metallook vloertegels vanwege hun robuuste uiterlijk natuurlijk perfect in een stoer interieur. Maar ook in een expressief interieur staan metallook tegels goed. Helemaal als u voor glanzende exemplaren gaat. Heeft u een moderne woonstijl? Combineer metallook vloertegels met dezelfde soort wandtegels, voor een strak en minimalistisch effect. Voelt u zich thuis in een landelijk of harmonieus interieur? Ga voor natuurlijke meubels en woonaccessoires, die in combinatie met de vloer voor een warme en gezellige uitstraling zorgen. Metallook tegels passen ook bij een traditionele woonstijl - vooral als ze een verroeste of geoxideerde uitstraling hebben. 

Jan Groen adviseert

Mix & Match

Metallook tegels kunt u goed met elkaar combineren, maar passen ook goed bij andere soorten tegels. Bekijk onze tegelcollectie en laat u inspireren!

Bent u geïnteresseerd in metallook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegels in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek