Budget
Een bijzondere woonkamervloer

Metallook tegels in de woonkamer

Metallook vloertegels maken uw woonkamer in één klap bijzonder. Deze keramische tegels zijn gebaseerd op verschillende soorten metalen, zoals staal, zink, koper of ijzer. Elke tegel is gemêleerd, waardoor keramische metallook tegels bijna niet van echte metalen te onderscheiden zijn. Mat of glanzend, geoxideerd of verroest: er is voor ieder wat wils!

Bekijk ons assortiment Vloertegels

Welke tegel ziet u hier?

Budget
Budget
Budget
Home
Home
Home
Home
Home
Home
Inspiratie Meer metallook tegels
Inspiratie

Meer inspiratie

Past bij elke woonstijl

Metallook tegels zijn geschikt voor elke woonstijl. Zo passen metallook vloertegels vanwege hun robuuste uiterlijk natuurlijk perfect in een stoer interieur. Maar ook in een expressief interieur staan metallook tegels goed. Helemaal als u voor glanzende exemplaren gaat. Heeft u een moderne woonstijl? Combineer metallook vloertegels met dezelfde soort wandtegels, voor een strak en minimalistisch effect. Voelt u zich thuis in een landelijk of harmonieus interieur? Ga voor natuurlijke meubels en woonaccessoires, die in combinatie met de vloer voor een warme en gezellige uitstraling zorgen. Metallook tegels passen ook bij een traditionele woonstijl - vooral als ze een verroeste of geoxideerde uitstraling hebben. 

Jan Groen adviseert

Wilt u metallook vloertegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegels in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Producten

Meer metallook tegels

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek