Home
455-688
Natuursteenlook vloertegel & natuursteenlook uni en decor wandtegels in landelijke badkamer | [455-688] [642-544, 979-780, 526-189]
Vloertegel - Natuursteenlook

Landelijke badkamer

Op zoek naar landelijke badkamertegels? Met keramische natuursteenlook tegels heeft u de uitstraling van natuursteen, maar met de voordelen van keramiek. Zo zijn natuursteenlook tegels vochtbestendig, slijtvast en duurzaam - perfect dus voor in de badkamer. Voor een landelijke sfeer gaat u voor Belgisch hardsteen, kalksteen en travertin. Combineer de natuursteenlook tegelvloer met dezelfde soort wandtegels. Ook mooi: plaats voor een extra sfeervol resultaat houtlook tegels op de wand.

Bekijk ons assortiment
Home
828-290
Home
455-688 642-544 979-780 526-189
Inspiratie Meer badkamertegels
JAN GROEN ADVISEERT

Combineer met andere soorten tegels

Natuursteenlook tegels kunt u goed met elkaar combineren, maar passen ook goed bij andere soorten tegels. Bekijk onze tegelcollectie en laat u inspireren!

Bent u ge├»nteresseerd in natuursteenlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegels in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek