Vloertegel - Natuursteenlook

Woonkamer - Landelijk

Creëer een landelijke sfeer in uw woonkamer met natuursteenlook tegels. Deze tegels zijn gebaseerd op onder andere kalksteen, Belgisch hardsteen en travertin. Voor een gezellige uitstraling gaat u voor natuursteenlook tegels in warme tinten, zoals beige, crème, bruin en lichtgrijs. Maak uw landelijke woonkamer af met natuurlijk materialen die goed combineren met de natuursteenlook tegelvloer. Denk aan hout, leer en wol. Het resultaat: een knusse en authentieke woonkamer waar u met het hele gezin kunt ontspannen. 

Bekijk ons assortiment
Jan Groen adviseert

Combineer met andere soorten tegels

Natuursteenlook tegels kunt u goed met elkaar combineren, maar passen ook goed bij andere soorten tegels. Bekijk onze tegelcollectie en laat u inspireren!

Bent u geïnteresseerd in natuursteenlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegels in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek