Budget
Patroon vloertegel in moderne badkamer | [928-606]
Vloertegel - Patroon

Moderne badkamer

Op zoek naar de perfecte tegels voor in uw moderne badkamer? Ga dan voor patroontegels! Dankzij verschillende dessins en kleuren waant u zich direct in een luxueze spa – maar dan in uw eigen badkamer. Voor een moderne uitstraling kunt u gaan voor patroontegels met een rustig dessin en ingetogen kleuren, zoals wit, beige, grijs of pastel. Om de ruimte in evenwicht te houden combineert u de patroontegels met uni tegels in een matchende kleur. Liever een warmer effect? Kies dan voor houtlook tegels in combinatie met patroontegels. Op die manier komen de patroontegels mooi tot hun recht. Bij Jan Groen hebben we een ruim aanbod aan patroontegels.

Bekijk ons patroontegel assortiment
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Budget
311-057 442-611
Budget
Pamesa Art Rodin
Inspiratie Meer badkamers met patroontegels
Inspiratie

Meer moderne badkamers met patroontegels

JAN GROEN ADVISEERT

Makkelijk in onderhoud

Patroontegels zijn gebaseerd op de authentieke Portugese en Marokkaanse tegels, die tegenwoordig populair zijn. Het verschil tussen beide tegelsoorten is het materiaalgebruik: Portugese en Marokkaanse tegels zijn vaak van poreus zandcement gemaakt, patroontegels bestaan juist uit keramisch materiaal. Dit maakt patroontegels tot een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Patroontegels zijn daarnaast slijtvast en waterbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor in de keuken of badkamer.

Bent u geïnteresseerd in patroontegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek