Home
Patroon vloertegel in landelijke hal | 666-556]
Vloertegel - Patroon

Landelijke hal

Een warm welkom - elke dag opnieuw. Met patroontegels in de hal kan het. Voor een landelijke uitstraling gaat u voor patroontegels met ingetogen kleuren, zoals grijs, beige, bruin of pastel. Als finishing touch combineert u de tegels met natuurlijke en robuuste accessoires. Het resultaat: een gezellige en landelijke hal, waarin u graag thuis komt.

Bekijk ons assortiment
Jan Groen adviseert

Ga voor tegels met slijtgroep 4 of 5

Een druk huishouden met kinderen (en misschien ook huisdieren!) betekent veel verkeer bij de ingang van uw huis. Schoenen, laarzen, jassen... Met slecht weer wordt er nog wel eens zand of modder naar binnen gelopen. Geen probleem als u een tegelvloer hebt. Die is zo weer schoon en blijft altijd mooi. Als u tenminste keramische vloertegels uit slijtgroep 4 of 5 toepast. Deze tegels zijn slijtvast en kunnen tegen een stootje. 

Bent u ge├»nteresseerd in gang- en haltegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek