Home
777-806
Houtlook wandtegel in landelijke slaapkamer | [777-806]
Wandtegel - Houtlook

Landelijke slaapkamer

Bent u op zoek naar wandtegels met een landelijke uitstraling? Ga dan voor een houtlook tegelwand, want die past hier perfect bij! Een houtlook tegelwand zorgt voor een natuurlijke en gezellige sfeer in uw slaapkamer. Houtlook tegels met de look en feel van grenen-, kastanje- of eikenhout passen het beste bij deze woonstijl. Voor een opvallend en authentiek effect gaat u voor decor wandtegels met bijzondere reliĆ«fs en structuren, die u combineert met een bijpassende houtlook tegelvloer. Ook mooi: houtlook wandtegels in combinatie met natuursteenlook vloertegels. Bij Jan Groen hebben we een aantal mooie houtlook tegels in de collectie, die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. 

Bekijk ons houtlook assortiment
Home
430-999
Home
881-730
Home
777-806
Inspiratie Meer houtlook slaapkamers
JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u houtlook wandtegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Producten

Meer houtlook wandtegels

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek