Wandtegel - Houtlook

Slaapkamer - Landelijk

Bent u op zoek naar wandtegels met een landelijke uitstraling? Ga dan voor een houtlook tegelwand, want die past hier perfect bij! Een houtlook tegelwand zorgt voor een natuurlijke en gezellige sfeer in uw slaapkamer. Houtlook tegels met de look en feel van grenen-, kastanje- of eikenhout passen het beste bij deze woonstijl. Voor een opvallend en authentiek effect gaat u voor decor wandtegels met bijzondere reliëfs en structuren, die u combineert met een bijpassende houtlook tegelvloer. Ook mooi: houtlook wandtegels in combinatie met natuursteenlook vloertegels. Bij Jan Groen hebben we een aantal mooie houtlook tegels in de collectie, die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. 

Bekijk ons houtlook assortiment
JAN GROEN ADVISEERT

Look & feel van hout

Wilt u de look en feel van hout op de wand? Ga dan voor houtlook wandtegels! Houtlook wandtegels zijn op verschillende manieren te combineren en passen daarom in vrijwel ieder interieur. Daarnaast zijn houtlook wandtegels duurzaam en gaan ze met goed onderhoud jarenlang mee. 

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek