Home
101-655
Houtlook wandtegel & houtlook vloertegel in harmonieuze woonkamer | [101-655], [787-696]
Wandtegel - Houtlook

Harmonieuze woonkamer

Wilt u wandtegels met een natuurlijke uitstraling? Ga dan voor een houtlook tegelwand! Een houtlook tegelwand brengt een serene en natuurlijke sfeer in huis. Houtlook tegels met de look en feel van berken-, beuken- of eikenhout passen het beste in een harmonieuze woonkamer. Voor een opvallend en authentiek effect gaat u voor decor wandtegels met bijzondere reliĆ«fs en structuren, die u combineert met bijpassende houtlook vloertegels. Bij Jan Groen hebben we een aantal mooie houtlook tegels in de collectie, die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. 

Bekijk ons houtlook assortiment
Budget
Home
914-851
Home
101-655
Inspiratie Meer houtlook woonkamers
JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u houtlook wandtegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Producten

Meer houtlook wandtegels

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek