Home
787-696 101-655
Houtlook wandtegel & houtlook vloertegel in harmonieuze woonkamer | [101-655], [787-696]
Wandtegel - Houtlook

Harmonieuze woonkamer

Wilt u wandtegels met een natuurlijke uitstraling? Ga dan voor een houtlook tegelwand! Een houtlook tegelwand brengt een serene en natuurlijke sfeer in huis. Houtlook tegels met de look en feel van berken-, beuken- of eikenhout passen het beste in een harmonieuze woonkamer. Voor een opvallend en authentiek effect gaat u voor decor wandtegels met bijzondere reliĆ«fs en structuren, die u combineert met bijpassende houtlook vloertegels. Bij Jan Groen hebben we een aantal mooie houtlook tegels in de collectie, die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. 

Bekijk ons houtlook assortiment
Home
295-595
Home
914-851
Home
101-655 787-696
Inspiratie Meer houtlook woonkamers
JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u houtlook wandtegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Producten

Meer houtlook wandtegels

Wij helpen u graag!

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar keuze? Maak dan een afspraak.

Bezoek de winkel of maak een afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek