Home
630-331
Wandtegel - Houtlook

Moderne woonkamer

Bent u op zoek naar moderne wandtegels? Ga dan voor een houtlook tegelwand! Decor wandtegels met bijzondere reliëfs en structuren geven een strakke, luxe en authentieke uitstraling aan uw woonkamer. Houtlook tegels met de look en feel van kastanje-, zebrano- of ebbenhout passen het beste in een modern interieur. Voor een stoer effect gaat u voor houtlook wandtegels met industriële betonlook vloertegels. Ook mooi: houtlook decortegels gecombineerd met houtlook vloertegels in dezelfde kleur. Bij Jan Groen hebben we een aantal mooie houtlook tegels in de collectie, die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. 

Bekijk ons houtlook assortiment
Home
904-944
Ice Minnesota Camel
Home
558-490
Desert Minnesota Cream
Home
630-331
Home
558-490 627-538
Home
943-149
Home
778-688 198-957
Inspiratie Meer houtlook woonkamers
JAN GROEN ADVISEERT

Look & feel van hout

Wilt u de look en feel van hout op de wand? Ga dan voor houtlook wandtegels! Houtlook wandtegels zijn op verschillende manieren te combineren en passen daarom in vrijwel ieder interieur. Daarnaast zijn houtlook wandtegels duurzaam en gaan ze met goed onderhoud jarenlang mee. 

Bent u geïnteresseerd in houtlook tegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek