Home
630-331
Houtlook wandtegel in moderne woonkamer | [630-331]
Wandtegel - Houtlook

Moderne woonkamer

Bent u op zoek naar moderne wandtegels? Ga dan voor een houtlook tegelwand! Decor wandtegels met bijzondere reliĆ«fs en structuren geven een strakke, luxe en authentieke uitstraling aan uw woonkamer. Houtlook tegels met de look en feel van kastanje-, zebrano- of ebbenhout passen het beste in een modern interieur. Voor een stoer effect gaat u voor houtlook wandtegels met industriĆ«le betonlook vloertegels. Ook mooi: houtlook decortegels gecombineerd met houtlook vloertegels in dezelfde kleur. Bij Jan Groen hebben we een aantal mooie houtlook tegels in de collectie, die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. 

Bekijk ons houtlook assortiment
Home
904-944
Ice Minnesota Camel
Home
558-490
Desert Minnesota Cream
Budget
Home
630-331
Home
558-490 627-538
Home
943-149
Home
778-688 198-957
Inspiratie Meer houtlook woonkamers
JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u houtlook wandtegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek