Wandtegel - Patroon

Keuken - Harmonieus

Bent u op zoek naar opvallende tegels voor in uw keuken? Ga dan voor patroontegels! Dankzij de verschillende dessins, formaten, reliëfs en kleuren is een patroontegelwand een echte eyecatcher. De wand achter het keukenblok leent zich perfect voor patroontegels. Voor harmonie combineert u de patroontegels met neutrale vloertegels, zoals houtlook tegels of natuursteenlook tegels. Of u nu voor een gekleurd printje gaat of voor een effen dessin: beide soorten passen goed in een harmonieus interieur. Bij Jan Groen hebben we een ruim aanbod aan patroontegels.

Bekijk ons assortiment
Producten

Welke tegels ziet u hier?

JAN GROEN ADVISEERT

Haal de Mediterrannee in huis

Patroontegels zijn gebaseerd op de authentieke Portugese en Marokkaanse tegels, die tegenwoordig populair zijn. Het verschil tussen beide tegelsoorten is het materiaalgebruik: Portugese en Marokkaanse tegels zijn vaak van poreus zandcement gemaakt, patroontegels bestaan juist uit keramisch materiaal. Dit maakt patroontegels tot een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Patroontegels zijn daarnaast slijtvast en waterbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor in de keuken of badkamer.

Bent u geïnteresseerd in patroontegels? 
Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek