Home
Wandtegel - Patroon

Harmonieuze keuken

Bent u op zoek naar opvallende tegels voor in uw keuken? Ga dan voor patroontegels! Dankzij de verschillende dessins, formaten, reliƫfs en kleuren is een patroontegelwand een echte eyecatcher. De wand achter het keukenblok leent zich perfect voor patroontegels. Voor harmonie combineert u de patroontegels met neutrale vloertegels, zoals houtlook tegels of natuursteenlook tegels. Of u nu voor een gekleurd printje gaat of voor een effen dessin: beide soorten passen goed in een harmonieus interieur. Bij Jan Groen hebben we een ruim aanbod aan patroontegels.

Bekijk ons assortiment Patroon Wandtegels
Producten

Welke tegel ziet u hier?

Patroontegels

Haal de Mediterrannee in huis

Patroontegels zijn gebaseerd op de authentieke Portugese en Marokkaanse tegels, die tegenwoordig populair zijn. Het verschil tussen beide tegelsoorten is het materiaalgebruik: Portugese en Marokkaanse tegels zijn vaak van poreus zandcement gemaakt, patroontegels bestaan juist uit keramisch materiaal. Dit maakt patroontegels tot een duurzame en onderhoudsvriendelijke keuze. Patroontegels zijn daarnaast slijtvast en waterbestendig, waardoor ze ideaal zijn voor in de keuken of badkamer.

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u patroon wandtegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek