Budget
Inspiratie

Een nis of uitbouw in het toilet

Wist u dat we gemiddeld 1 tot 3 jaar van ons leven doorbrengen op het toilet? Maak daarom iets bijzonders van het kleinste kamertje in huis! Vroeger had ieder toilet een stortbak, maar tegenwoordig zien we steeds meer inbouwtoiletten. En met zo’n inbouwtoilet maakt u de mooiste ruimtes! U kunt ervoor kiezen om het reservoir van het toilet achter een rechte wand te plaatsen. Wilt u er écht een bijzondere ruimte van maken? Ga dan voor een toiletuitbouw of voor een nis in de achterwand van de wc. Wij geven u een aantal ideeën om van het toilet één van de mooiste kamers in huis te maken. Laat u inspireren!

Bekijk ons assortiment tegels
Budget
Home
396-303 762-518
Home
Home
Inspiratie Een dubbele nis boven het toilet

Nis in het toilet

Wilt u extra opbergruimte in het toilet? Ga dan voor een nis! Een nis is een uitsparing in de achterwand van het toilet. Naast het praktische element is een nis ook echt een blikvanger. Grote, kleine, vierkante, rechthoekige, enkele of juist meerdere nissen onder- of naast elkaar: er is voor ieder wat wils. Ook met de tegels in de nis kunt u veel kanten op! Voor een rustige uitstraling van het toilet plaatst u in de nis dezelfde tegels die ook op de wand gebruikt zijn. Een contrasterend effect krijgt u door een ander soort tegel in de nis te plaatsen, zoals de vloertegel die in het toilet ligt. Een echte eyecatcher maakt u met opvallende tegels, zoals mozaïek(tegels), bijzonder gevormde tegels, patroontegels of tegels in felle kleuren. 

Uitbouw in het toilet

Een andere mooie oplossing voor in het toilet is een uitbouwwandje, waar het inbouwreservoir in verstopt zit. Vaak wordt het reservoir van het toilet achter een rechte wand geplaatst, maar met een uitbouwwand creëert u meer speelsheid in de ruimte én zorgt het voor extra opberg- en decoratieruimte. Net als bij een nis zijn er bij een toiletuitbouw talloze mogelijkheden. Voor een rustig effect plaatst u op de uitbouw dezelfde soort tegels als op de andere wanden in het toilet. Mag de uitbouw wat meer opvallen? Kies dan voor een contrasterende tegel en plaats die eventueel ook op de muur boven de uitbouw. Een ander mooi effect is om de vloertegels door laten lopen op het uitbouwwandje. 

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u toilettegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Bezoek de winkel Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek