Patroon wandtegel in landelijke woonkamer | [232-842]

Chique tegels

Chique wonen met allure. In een sfeer die wordt bepaald door fraaie stukken antiek en stijlvolle accessoires. Overal warme kleuren en mooie materialen. New classic, noemen we die woonstijl ook wel. Met accessoires van bijvoorbeeld Rivièra Maison of Riverdale. Grote haardpartijen met een romantische touch, fotolijstjes en schilderijen in olieverf. Op de vloer zien we keramische tegels, marmer of natuursteen, natuurlijk op een comfortabele manier gelegd: compleet met vloerverwarming.

Bekijk ons assortiment
Home
Blenheim
Gekleurde patroonvloer met gele, bruine, oranje en blauwe tegels in landelijk chique woonkamer
Home
868-592
Gekleurde uni vloertegels, gelegd in een patroon, in een landelijk chique hal
Inspiratie Meer landelijk chique tegels
Inspiratie

Meer woonruimtes met landelijk chique tegels

Door het hele huis

Wonen in stijl

Een chique stijl voert u door in het hele huis. In de hal, in badkamer en toilet. Denk aan een klassiek bad-op-pootjes, nostalgische kranen en elegant gevormd sanitair. We hebben keramische tegels met natuursteenlook die perfect passen bij een klassieke stijl. De tegels zijn bijna niet van echt natuursteen te onderscheiden. Zo heeft u de look & feel van natuursteen, met de voordelen van keramische tegels! 

 

Jan Groen adviseert

Kom naar de winkel voor chique tegels

Bent u geïnteresseerd in chique tegels? Kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek