Original Style
Engelse stijl

Original Style

Original Style is één van de grootste Engelse tegelfabrikanten, gespecialiseerd in superieure kwaliteit wand- en vloertegels in keramiek, porselein, natuursteen, glas en mozaïek voor zowel thuisgebruik als commerciële projecten. Original Style biedt een ruim assortiment aan bijzondere tegels. Toepasbaar voor wand en vloer.

Original Style begon met het verkopen van tegelsets voor de gietijzeren open haarden die door haar zusteronderneming Stovax werden geproduceerd. Het werd echter al snel duidelijk dat de tegels niet alleen voor de open haarden werden gebruikt. Vooral in Amerika werden de tegels gebruikt voor in luxueuze badkamers. Daarom is een collectie met authentieke Victorian-ontwerpen gemaakt op dunnere tegels die geschikter waren voor op muren. 

Inmiddels vindt u meer dan alleen de Victoriaanse tegels in de collectie. Original Style heeft inmiddels verschillende soorten tegels in haar assortiment, die allemaal een authentieke, bijzondere uitstraling hebben.

Wij helpen u graag!

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar keuze? Maak dan een afspraak.

Bezoek de winkel of maak een afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek