Timeless Design

Piet Boon Outdoor

Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit: de Piet Boon by Douglas & Jones outdoor collectie is tot stand gekomen vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Keer op keer een bijzondere beleving. Juist de passie om binnen- en buitenruimtes tot leven te laten komen zorgt ervoor dat deze outdoor collectie de buitenruimte hetzelfde comfort en uitstraling meegeeft als de verschillende ruimtes binnenshuis.

De outdoor collectie herbergt precies datgene waar Studio Piet Boon voor staat; een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling.

Deze collectie is een perfecte combinatie van het kenmerkende creatieve handschrift van Studio Piet Boon met de jarenlange ervaring en vakmanschap in keramische tegels van Douglas & Jones. Bovendien sluit deze naadloos aan op de indoor collectie. Op deze manier zijn er mogelijkheden om de tegels zowel binnen als buiten toe te passen en je woonoppervlak te vergroten.

Bekijk de Piet Boon Outdoor collectie
Groot formaat tegels

Piet Boon series CONCRETE en BLACK Tile

De outdoor collectie van Piet Boon bestaat uit een viertal volkeramische grootformaat tegels (90x90cm) uit de series CONCRETE en BLACK Tile met een massa van maar liefst 3 centimeter. Juist deze dikte maakt gebruik en toepassing gemakkelijker, omdat het zorgt voor extra stabiliteit.

Tegels uit de

series CONCRETE en BLACK Tile