Sicis
Top in mozaïek

Sicis

Sicis is een Italiaans topmerk van glasmozaïek. Sicis zette in 1987 mozaïek opnieuw op de kaart. Sindsdien past een vloer of wand met mozaïek uitstekend in een modern interieur!

De designers hebben zich heerlijk kunnen uitleven met diverse motieven en materialen. Murano glasmozaïek is uiteraard het bekendste, maar ook mozaïek van RVS, mozaïek met kristallen erin, goud mozaïek... Noem het maar op, het is er. Mozaïek voor zwembaden, voor natte ruimtes in huis, maar ook als schilderij om de hal extra stijl te geven, of om de namen boven de wastafels te zetten. U kunt met mozaïek alle kanten op!

Hét voordeel van mozaïek is dat u mooie golvende bewegingen kunt maken of er zuilen of balies mee kunt bekleden, waardoor het ook uitermate geschikt is voor winkels, hotels en wellnesscentra. 

De mozaïektegels van Sicis staan onder ontwerpers bekend om hun goede kwaliteit. Daarnaast bieden de tegels van Sicis veel mogelijkheden: ze kunnen bijvoorbeeld in diverse patronen worden geplaatst en zijn in eindeloos veel kleuren, vormen en maten leverbaar.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek