vtwonen tegels by Douglas & Jones
Mooimakers van Hollandse bodem

vtwonen tegels

De vtwonen tegel­collectie is tot stand gekomen dankzij een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen.
Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. Voor op de vloer of tegen de wand. Houtlook en betonlook tegels met een klassiek of modern tintje. Sober en kleurrijk. Strak en speels. U kunt ze naar hartelust mixen & matchen en uw eigen stijl creëren.

Bekijk de vtwonen tegelcolletie
Natuurgetrouwe houtpatronen

vtwonen serie Blancs

De serie Blancs is een verfijnde houtserie die uw interieur tot leven brengt! In twee fraaie tinten zorgen de natuurgetrouwe houtstructuren voor een levendig en warm karakter voor uw vloer of wand.

Tegels uit de

Serie Blancs

Klassiek marmerpatroon

vtwonen serie Classic

De serie Classic biedt een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. In zowel basic matte tinten als een glanzende variant zorgen de tegels voor een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze uw interieur een moderne knipoog naar het verleden!

Tegels uit de

Serie Classic

Robuuste uitstraling

vtwonen serie Composite

De serie Composite is een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in uw huis. Ook leverbaar in Mozaiek en Muretto, voor een fraaie eyecatcher op de wand. 

Natuurgetrouwe betonlook

vtwonen serie Concrete

De serie Concrete is een natuurgetrouwe betonserie met een industrieel tintje. In haar matte, natuurlijke kleurschakeringen zorgen deze tegels voor een stoer en strak eindresultaat. Voor een neutrale maar sfeervolle basis die waar dan ook in huis welkom is.

Traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels

vtwonen serie Craft

De serie Craft is geïnspireerd op de traditionele, ambachtelijk handgemaakte wandtegels. Maar met een kleurenpalet helemaal van nu! Door de ‘schuin afgekapte’ randen kunnen de tegels met minimale voeg worden verwerkt, voor een fantastisch effect. De rijke en bijzondere kleurschakering geven karakter aan ieder interieur.

Tegels uit de

Serie Craft

Glanzende handgevormde tegels

vtwonen serie Mediterranea

De serie Mediterranea is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder accent. Kies voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maak speelse combinaties van formaten en zélfs kleuren. Mix & match én maak van wonen een feestje!

Karaktervolle betonlook

vtwonen serie Mold

De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Ook verkrijgbaar in Mold Timber, een betontegel met een subtiele houtprint voor een stijlvolle twist. En helemaal bijzonder: de bijpassende douchetegel, een groot formaat tegel & compleet drainsysteem ineen. Voor een stoere, strakke badkamer waar u écht tot rust komt.

Tegels uit de

Serie Mold

Fraaie effecten met een mooie matte uitstraling

vtwonen serie Neo

De serie Neo; voor fraaie effecten met een mooie matte uitstraling. Een bron van inspiratie. Door de sterke nuancering van de kleur raakt u niet snel uitgekeken. 

Doorleefde, karakteristieke gevoel van een ‘stagefloor’

vtwonen serie Scrape

De serie Scrape maakt van elke vloer dé ster van uw huis. Met deze tegelserie creëert u het doorleefde, karakteristieke gevoel van een ‘stagefloor’, maar dan net zo kras- en slijtbestendig als alle andere tegels uit de bijzondere collectie.

XXS-formaat voor speelse wandtoepassingen

vtwonen serie Square

De serie Square zorgt door zijn XXS-formaat voor speelse wandtoepassingen. Of u nu de hele wand bekleedt of een bijzonder accent maakt, deze tegels geven nét dat beetje extra in uw huis. Verkrijgbaar in drie kleuren en uiteraard meer dan geschikt om te mixen.

Speels & grof gebakken

vtwonen serie Villa

De serie Villa is mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren. Overal in huis méér dan welkom, zelfs op onverwachte plekken. En in de mooie metallic tinten een stralende blikvanger aan de wand. Hip, maar ook tijdloos!

Tegels uit de

Serie Villa

Subtiele mix van natuurlijke houtpatronen

vtwonen serie Woodstone

De serie Woodstone biedt een subtiele mix van natuurlijke houtpatronen in vijf kleurtinten voor een levendig effect op wand en vloer. En helemaal bijzonder: Woodstone Chevron, waarmee een bijzonder patroon als variant op de overbekende visgraat kan worden gecreëerd.

Wij helpen u graag!

In onze winkels bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Meer informatie Voor persoonlijk afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek