Home - Bleiswijk

VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor uw keuken, hal en/of woonkamer, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan.

U zoekt de tegels uit, wij doen de rest. Informeer in de winkel naar de verschillende mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag!

Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®! En dat voor een zeer vriendelijke prijs.

In één keer klaar

VloerCompleet-tegelverwerking_275x275

Met VloerCompleet® bent u in één keer klaar. U doet zaken met één partij en één aanspreekpunt. Samen met onze professionals zorgen wij ervoor dat de verbouwing volgens schema verloopt, zodat de klus op tijd klaar is. Voor u het weet heeft u een nieuwe tegelvloer in huis!

 

 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • De huidige staat van de ondervloer bepalen en die zo nodig egaliseren;
  • Vloerverwarming aanleggen;
  • Vloertegels leggen.

Een leven lang plezier

VloerCompleet-tegelzetter_275x275

Met onze kennis en vakmanschap krijgt u een vloer waar u een leven lang plezier van heeft. Wij werken alleen met de beste materialen en ervaren professionals. Alle werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd. Onze professionals gaan zorgvuldig en nauwkeurig te werk. We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de verbouwing. Met VloerCompleet® voldoen we aan uw verwachtingen: een mooi en strak eindresultaat.

 

Vijf jaar garantie

Met VloerCompleet® heeft u zekerheid. Op het gehele VloerCompleet® pakket bieden we maar liefst vijf jaar garantie. Deze garantie is geldig bovenop de productgaranties van tegels en eventuele vloerverwarmingssyssteem. Dit betekent jarenlang onbezorgd woonplezier!

Voordelig geregeld

VloerCompleet-tegelzetters_275x275De kosten van een VloerCompleet® tegelvloer hangen samen met de oppervlakte, de ruimte(s), het materiaal en de extra’s die u kiest. Eén ding is zeker: u gaat er uw leven lang plezier van hebben. Kom naar Jan Groen Home in Bleiswijk voor een persoonlijk advies.

 

Voorwaarden

Heeft u bij Jan Groen Home een vloer gekocht vanaf 30 m²? Heeft u een woning in de regio Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Amsterdam? Kies dan voor VloerCompleet® voor uw keuken, hal en/of woonkamer. 

 

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek