Tuintegels 50x50

Bent u op zoek naar 50x50 tuintegels? Jan Groen heeft tuintegels in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen. Bij Jan Groen vindt u de tuintegels waar u naar op zoek bent!

Filters

tot

Deze zoekopdracht heeft geen resultaten opgeleverd.

Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder.
Neem contact met ons op:
Tel: 010-5215055 (telefonisch bereikbaar: ma. t/m za. 9:30 - 17:00 uur)
E-mail: info@jangroentegels.nl

Voordelen van het betegelen van uw tuin

Het bestraten van uw tuin brengt wat voordelen met zich mee. De meest voordehandliggende is natuurlijk dat tegels minder onderhoud nodig hebben. Dit zal een hoop tijd besparen en goed van pas komen als u geen onkruid hoeft te wieden. Daarnaast zal u ook minder last hebben van ongedierte en insecten. Een van de leukste voordelen is natuurlijk de mogelijkheid om altijd stoelen of een tafel op uw terras neer te kunnen zetten. En een borreltje in de zon, wie wil dat nou niet? 

 

Ons aanbod tuintegels

De tuintegels die wij u aanbieden zijn beschikbaar in de kleuren antraciet, rood, taupe, beige, zwart en grijs. Voornamelijk deze laatste kleur is een ware best seller. Tegels in grijze kleuren worden vaak verwerkt in industriële en landelijke tuinen. U kunt grijze tegels makkelijk combineren met luchtige kleuren. Ook is de kleur erg geschikt voor uw oprit, bijvoorbeeld in de afmeting 50x50. 

 

Trend alert: beton

Betontegels zijn te gebruiken voor uw terras, oprit of dakterras. Deze tegels zijn beschikbaar in verschillende formaten, de meest gebruikelijke afmeting is 50x50.Beton is een strakke, moderne en industriële stijl. Het past in elke soort tuin,, omdat beton zeer neutraal oogt. Dankzij de betontegel geeft u uw tuin een stoer karakter. Daarnaast is het materiaal beton zeer onderhoudsvriendelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin en terras? Wij voorzien u graag van advies. Kom langs of maak een afspraak! 

 

Het plaatsen van de tegels

Bent u van plan wandtegels te kopen? Naast tips bij het kopen voorziet Jan Groen u ook van tips voor het plaatsen van uw nieuwe terras. Het plaatsen van de tuintegels kunt u gemakkelijk zelf doen, dankzij het ruime assortiment gereedschap en bouwmaterialen om uw tegelterras zorgeloos zelf te plaatsen.

 

Bezoek onze showroom

Bij Jan Groen helpen we u graag bij het creëren van uw droomhuis en/of tuin. Daarnaast begrijpen wij dat u de tegels gezien wilt hebben voordat u deze koopt, dit biedt tegelijkertijd de kans om onze kwaliteit te ervaren. Wij staan altijd klaar om u te ontvangen, komt uw dichtstbijzijnde showroom bezoeken? Wij zijn te vinden in Bleiswijk & Utrecht