Onderhoud

Onderhoudsproducten voor tegels kopen

Om zo lang mogelijk van uw tegels te kunnen genieten is het van belang om uw tegels te onderhouden met de juiste onderhoudsproducten. Jan Groen heeft een ruim assortiment aan onderhoudsproducten zodat uw tegels altijd goed beschermd, makkelijk te onderhouden en goed te reinigen zijn. Benieuwd wat we voor u tegels kunnen betekenen? bekijk het assortiment! 

Het onderhoud van uw vloer

Voor de onderhoud van uw vloer is het gebruik van het juiste onderhoudsmiddel van groot belang. Vaak bevatten schoonmaakproducten bestanddelen van was, zeep of olie die laagjes vormen op de vloer. Dit zorgt ervoor dat vuil zich juist hecht en de tegels nooit echt schoon lijken te zijn. Met de juiste reinigingsproducten kunt u uw vloer wel goed schoonmaken en lang mooi houden. Wilt u ook graag weten hoe u het onderhoud van de vloer het beste uitvoert? Wij vertellen u graag hoe!


Keramisch tegels

Een tegelvloer of -wand is eenvoudig in onderhoud. Wij leggen graag aan u uit hoe u uw tegels het beste kunt onderhouden!

Onderhoud keramische tegels

Terrazzo tegels

Een terrazzo natuursteen tegel onderhouden? Wij leggen u uit hoe u dit het beste kunt doen!

Onderhoud terrazzo tegels

Laminaat

Een laminaatvloer van Jan Groen staat garant voor jarenlang woon- of werkplezier. Met goed onderhoud kunt u jarenlang genieten van uw laminaatvloer.

Onderhoud Laminaat

Wij helpen u graag!

In onze winkel bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek