Meer over Jan Groen Tegels | Formules | Ingang Jan Groen Home in Bleiswijk

Formules

Jan Groen is er voor iedereen die tegels nodig heeft: voor consumenten die een woonruimte willen betegelen en voor professionals, zoals zzp'ers, tegelzetbedrijven, klusbedrijven en aannemers. 

Jan Groen bestaat uit verschillende formules. Voor ieder budget hebben wij tegels. Ook voor o.a. gereedschappen, bouwmaterialen en onderhoudsproducten kunt u bij ons terecht!

Jan Groen Home

Een winkel vol inspiratie, de nieuwste trends en de mooiste collecties: dat is Jan Groen Home. Ervaar hier de Jan Groen experience!

Jan Groen Home

Jan Groen Budget

Jan Groen Budget

Bent u op zoek naar betaalbare tegels en wilt u direct aan de slag? Dan bent u bij Jan Groen Budget aan het juiste adres. Zo veel keus, zo veel kwaliteit, zo veel op voorraad... en dat voor zeer scherpe prijzen!

Jan Groen Budget

Jan Groen Outdoor

Op ons buitenterrein vindt u de collectie tegels voor tuin en terras.

Jan Groen Outdoor

Jan Groen Koopjesschuur

De Jan Groen Koopjesschuur heeft maar liefst 1200 vierkante meter met goedkope tegel restanten. We hebben hier aantrekkelijk geprijsde restpartijen. Goedkoper vindt u ze nergens! Maar wel allemaal van Jan Groen kwaliteit.

Jan Groen Koopjesschuur

Jan Groen PROF

PROF is het handige afhaalpunt waar de tegelzetter, stukadoor en aannemer snel over zijn materialen en gereedschap kan beschikken. Slim – handig – snel! Het adres voor de complete badkamerverbouwing!

Jan Groen Prof

Wij helpen u graag!

In onze winkel bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek