Retourneren

Tegels

Tegels worden geproduceerd met een tint- en kalibernummer. Voorraadartikelen kunnen wij retournemen. Dit kan alleen als wij dezelfde tint- en kalibernummers op voorraad hebben staan. U kunt deze binnen 30 dagen retourneren in onbeschadigde en ongeopende verpakkingen.

Voor het retourneren van de hierboven beschreven voorraadartikelen rekenen we 25 euro administratiekosten.

Materialen die speciaal voor u besteld zijn en niet in ons voorraadprogramma zijn opgenomen kunnen we helaas niet retour nemen.

Materialen in de uitverkoop gaan uit ons assortiment en kunnen we helaas niet retournemen.

Informeer tijdens het bestellen van uw tegels naar het retourbeleid van de betreffende tegels.

Overige producten

Onderhoudsproducten, gereedschappen en bouwmaterialen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst in oorspronkelijke, onbeschadigde staat en verpakking (indien redelijkerwijze mogelijk) naar ons terugsturen. Wij accepteren geen gebruikte of beschadigde artikelen. 

Retouradres
Jan Groen
o.v.v. Jan Groen retouren
Hoefweg 95
2665 CC Bleiswijk

Stuur altijd een kopiefactuur of kopiepakbon mee.

Retourkosten
U betaalt zelf de verzend- en verpakkingskosten, behalve als wij een defect, beschadigd of verkeerd product hebben geleverd. Dan betalen wij de retourzending, mits de de verzend- en verpakkingskosten niet hoger zullen zijn dan de verzendkosten die wij hebben gemaakt om het artikel te bezorgen. We accepteren geen ongefrankeerde retourzendingen.

Terugbetaling
U ontvangt van ons een e-mail zodra wij uw retourzending hebben ontvangen. Het bedrag dat u voor de producten betaald heeft krijgt u binnen 30 dagen na retoursturen terug op uw bankrekening. 

Advies retourzending
Jan Groen raadt u aan om een retourzending altijd via een traceerbare lijn te verzenden. U kunt het pakket afgeven op een agentschap van PostNL. Deze pakketten voorziet PostNL van een PostNL-pakketcode (track & trace code). Met deze code kunt u het verzendtraject van het pakket volgen via de website van PostNL. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een verzendbewijs met deze code. Op deze manier kunt u zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Bewaar dit verzendbewijs altijd totdat wij uw retour hebben verwerkt. Indien u dat wenst, kunt u op het postkantoor ook vragen om een verzekeringsservice van PostNL te gebruiken voor uw retourzending.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Jan Groen er niet aansprakelijk voor is wanneer retourgestuurde artikelen beschadigen of zoekraken.

Contact

Niet gevonden wat u zocht? Wij helpen u graag verder.
Neem contact met ons op:
Tel: 010-5215055 (telefonisch bereikbaar: ma. t/m za. 9:30 - 17:00 uur)
E-mail: info@jangroentegels.nl

Contact