Advies ontwerp keramische tegels | Jan Groen Tegels | Hexagon wandtegels in badkamer [371-023]
Tegelvloer of tegelwand

Design

Een mooi ingerichte ruimte begint bij de basis: het kiezen van de juiste tegelvloer of -wand. Naast het uiterlijk van de tegel, is onder andere de voegkleur, het legpatroon en de randafwerking medebepalend voor het eindresultaat. Wij vertellen graag aan u waar u tijdens het ontwerp van het tegelwerk uit kunt kiezen! Wilt u advies op maat? Onze adviseurs staan klaar om samen met u het ontwerp van uw dromen te realiseren.

 • Kleur en motief: De kleur en het motief van een tegel bepaalt de uitstraling van de gehele ruimte. Bepaal daarom vooraf voor welke kleur en welk motief u wilt gaan!

 • Formaat: Van grote XL-tegels tot aan kleine mozaïektegeltjes: voor welke vorm en afmeting kunt u het beste gaan?

 • Legpatroon: Naast het uitzoeken van tegels, is het ook belangrijk om te bepalen in welk legpatroon u de tegels wilt hebben. Maar uit welke legpatronen kunt u allemaal kiezen? 

 • Accenten aanbrengen: Een accent maakt een neutraal tegeloppervlak nét even wat spannender. Wij geven u inspiratie voor in uw eigen woonruimte.

 • Gerectificeerd: Wat is een gerectificeerde tegel? Wanneer wilt u een gerectificeerde tegel of juist niet?

Wij helpen u graag!

In onze winkel bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

 1. Persoonlijk & deskundig advies
 2. Hoge service
 3. Scherpe prijzen
 4. Groots assortiment
 5. Uit voorraad leverbaar
 6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek