Budget

Toilet tegels

In Nederland heeft vrijwel ieder huis een betegeld toilet. En dat is begrijpelijk, want met keramische toilet tegels aan de wand en op de vloer houdt u het toilet eenvoudig schoon en hygiënisch. Maar de tijd van witte tegeltjes aan de wand en geblokte grijze of donkerrode vloertegels is voorbij. Maak van uw toilet een sfeervolle ruimte: u komt er tenslotte elke dag! En om de prijs hoeft u het niet te laten. Zeker bij zo weinig oppervlakte kunt u de tegels kiezen die u het allermooiste vindt.

Toilet tegels voorbeelden

De tegels in het toilet bepalen voor een groot deel de sfeer en creëren de stijl van deze sanitaire ruimte. Met toilet tegels zijn er talloze opties en zijn er verschillende stijlen mogelijk. Lees verder voor leuke toilet tegels voorbeelden.

Bekijk ons assortiment tegels

Trends

In het toilet kunt u uw creativiteit op zijn beloop laten gaan. Het kleinste kamertje van het huis is dé plek waar u iets bijzonders kunt creëren. Denk aan een combinatie van kleine en grote toilet tegels, of aan tegels in bijzondere kleuren en met mooie prints. Mozaïek, metallook tegels, tegels in aparte vormen… Ook leuk: breng een nis aan in de muur boven de wc, die u met contrasterende tegels betegeld. Of kies voor een toiletuitbouw met kleine tegels en plaats op de wand en vloer een groter formaat tegel. Niets is te gek! 

 

Wandtegels toilet

Ook op de muur van het toilet is het aan te bevelen om toilet tegels aan te leggen. Wandtegels op het toilet zullen voor gemak en hygiëne zorgen, omdat ze geen vuil opnemen en goed schoon zijn te maken. Met wandtegels zijn er veel manieren om toiletwanden te betegelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alle wanden van het toilet te betegelen. Maar het is ook gebruikelijk om alleen de wand achter het toilet te betegelen. Door de overige muren wit te laten, zullen de wandtegels achter het toilet nog meer tot hun recht komen. Nog een optie is om de wandtegels tot halverwege de muren te laten te komen voor een leuk effect.  

Bekijk de wandtegels
Een greep uit

Onze wandtegels

Vloertegels toilet

Bij uitzoeken van vloertegels voor het toilet bent u niet alleen opzoek naar toilet tegels in uw stijl, maar ook tegels die geen vuil aantrekken en makkelijk zijn schoon te maken. Keramische tegels zijn een goede keuze voor vloertegels in het toilet. Keramische tegels zijn namelijk hygiënisch, omdat er geen vuil in de tegels kan dringen. Ook zijn keramische tegels waterbestendig, dus perfect voor een vochtige ruimte zoals het toilet. Hierdoor blijven de vloertegels in het toilet mooi.

Bekijk de vloertegels
Een greep uit

Onze vloertegels

Een moderne sfeer creëren

Als u van plan bent uw toiletruimte te renoveren, dan kunt u bijvoorbeeld voor een modern en strak uiterlijk gaan. Een modern toilet creëert u door tegels te kiezen met een grote tegelafmeting. Dit laat de ruimte groter lijken en dit staat strak. Grijze vloertegels op het toilet zijn populair bij een modern toilet. Door de tegels door te trekken van de vloer tot op de muur achter de wc, krijgt het toilet naast een modern ook een speels uiterlijk.

Een landelijke sfeer creëren met toilet tegels

Met toilet tegels is het ook mogelijk om een landelijke stijl op het toilet te creëren. Een landelijk toilet zorgt voor een traditionele en warme sfeer. Bij een landelijk toilet is het gebruikelijk om wandtegels op het toilet te plaatsen met een kleinere tegelafmeting. Daarnaast zorgen houtlook vloertegels op het toilet voor die warme traditionele sfeer. Deze toilet tegels hebben het effect van een houten vloer, maar zijn keramisch waardoor ze zeer gemakkelijk zijn schoon te maken.

JAN GROEN ADVISEERT

Wilt u toilet tegels kopen?

Bekijk hier een greep uit onze ruime collectie, of kom naar de winkel en laat u adviseren! Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij geven u praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegels.

Wij helpen u graag!

In onze winkel bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek