Wandtegel inspiratie

Bent u verhuisd? Of gewoon toe aan iets nieuws op de muren in huis? Kies dan voor keramische wandtegels! Wandtegels zijn perfect voor in huis. Ze zijn vochtbestendig, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Dankzij moderne printtechnieken zijn keramische wandtegels bijna niet van echt hout, natuursteen of beton te onderscheiden. Bent u op zoek naar wandtegel inspiratie? Bij Jan Groen doet u ideeën op voor uw eigen interieur. Voor iedere wand in uw huis heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk onze verschillende wandtegel voorbeelden en creëer met onze keramische wandtegels de woonruimte uw dromen!

Soorten keramische wandtegels 

Wandtegels zijn echte sfeermakers in huis! Van badkamer, keuken en toilet tot aan woonkamer, hal en slaapkamer: voor iedere woonruimte is er wel een passende wandtegel te vinden. De kleur, formaat en vorm van een wandtegel is bepalend voor de gehele uitstraling van de woonruimte. Keramische wandtegels komen in veel verschillende uitvoeringen: houtlook, natuursteenlook, betonlook en metallook, maar u kunt ook gaan voor ingetogen effen tegels of juist voor opvallende patroon tegels. Er is voor ieder wat wils! Dan rijst nu nog de vraag: voor welke wandtegels gaat u?

Keramische houtlook wandtegels 

Keramische houtlook wandtegels zorgen direct voor een gezellige sfeer in huis. Houtlook wandtegels lijken als twee druppels water op écht hout. Zelfs nerven en knoesten zijn bijna niet van echt te onderscheiden! Houtlook wandtegels geven een huiselijke en warme touch aan ieder interieur: van landelijk, harmonieus en stoer tot aan modern, expressief en traditioneel. Keramische houtlook wandtegels zijn in verschillende kleuren, formaten, vormen en uitstralingen verkrijgbaar. Van woonkamer, keuken en badkamer tot aan slaapkamer, hal en toilet: houtlook wandtegels zijn voor iedere woonruimte geschikt!

Keramische natuursteenlook wandtegels 

Breng wat luxe in huis met natuursteenlook wandtegels! Keramische natuursteenlook wandtegels zijn bijna niet van écht natuursteen te onderscheiden, maar kennen de voordelen van keramiek. Graniet, marmer, Belgisch hardsteen… U heeft de keuze uit ontzettend veel soorten natuursteenlook wandtegels! Natuursteenlook wandtegels zorgen voor een bijzondere en warme uitstraling van het interieur: van landelijk, expressief en traditioneel tot aan harmonieus, modern en stoer. Keramische natuursteenlook wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren, uitstralingen en vormen. Van woonkamer, badkamer en keuken tot aan hal, slaapkamer en toilet: natuursteenlook wandtegels zijn geschikt voor iedere woonruimte!

Keramische patroon wandtegels 

Patroon wandtegels fleuren elke muur in huis op! Keramische patroon wandtegels zijn vaak gebaseerd op Portugese en Marokkaanse tegels en komen in veel verschillende dessins – van klassieke bloemenpatronen tot aan grafische prints. Met patroon wandtegels geeft u uw interieur een Mediterraans tintje, of u nu van een moderne, harmonieuze, landelijke, traditionele, stoere of expressieve woonstijl houdt. Keramische patroon wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitstralingen, kleuren, formaten en vormen. Van keuken, badkamer en toilet tot aan hal, slaapkamer en woonkamer: elke woonruimte wordt bijzonder met patroon wandtegels!

Keramische betonlook wandtegels 

Met betonlook wandtegels tovert u uw gladde muur in één klap om naar een robuuste wand. De wandtegels lijken als twee druppels water op écht beton, maar hebben de voordelen van keramiek. Betonlook wandtegels geven in elke woonruimte een stoere en vintage sfeer, welke woonstijl u ook heeft: van stoer, modern en harmonieus tot aan traditioneel, landelijk en expressief. Keramische betonlook wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, vormen, kleuren en uitstralingen. Van woonkamer, keuken en badkamer tot aan hal, slaapkamer en toilet: betonlook wandtegels passen in iedere woonruimte!

Keramische effen wandtegels 

Een rustige en evenwichtige woonruimte krijgt u met effen wandtegels! Keramische effen wandtegels zijn tegels in één kleur en ideaal als neutrale basis. De wandtegels geven een rustige touch aan ieder interieur, of u nu van een moderne, traditionele, landelijke, expressieve, stoere of harmonieuze woonstijl houdt. Effen wandtegels zijn ook ideaal om te combineren met een ander soort tegel. De keramische effen wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten, uitstralingen en vormen. Van hal, woonkamer en toilet tot aan keuken, badkamer en slaapkamer: voor elke woonruimte is een passende effen wandtegel te krijgen.

Keramische metallook wandtegels 

Met metallook wandtegels maakt u van uw wand een echte blikvanger! Metallook wandtegels zijn gebaseerd op verschillende soorten metalen zoals ijzer, koper, zink of staal. Iedere tegel is anders gemêleerd, waardoor keramische metallook wandtegels bijna niet van echte metalen te onderscheiden zijn, maar wél de voordelen van keramiek hebben. Metallook wandtegels zorgen voor een stoere en opvallende uitstraling van het interieur: van modern, stoer en expressief tot aan landelijk, harmonieus en traditioneel. Keramische metallook wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende uitstralingen, kleuren, vormen en formaten. Van woonkamer, toilet en keuken tot aan slaapkamer, badkamer en hal: voor elke woonruimte is een metallook wandtegel te vinden! 

 

Daarom Jan Groen 

Een wereld aan tegels… 

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter tegelvloeren en tegelwanden, in verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een oplossing!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw woonruimte. Samen met u zoeken we de perfecte wandtegels voor u uit!

Jan Groen brengt uw keuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw wandtegels. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u uw ideale woonruimte.

Wij helpen u graag

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs  helpen u op weg. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

MAAK EEN AFSPRAAK Voor Tegeladvies
Wij helpen u graag

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Kwalitatieve producten
  3. Aantrekkelijke prijzen
  4. Uitgebreid assortiment
  5. 175.000 m2 op voorraad
  6. Service & garantie