Eén van de grootste tegelzaken van Nederland

Vestigingen

Met een totale oppervlakte van 6.450 vierkante meter is Jan Groen Tegels één van de grootste tegelzaken van Nederland. Jan Groen heeft twee vestigingen in Nederland waar u de tegels kunt zien, voelen en vergelijken.

Van maandag tot en met zaterdag kunt u ongestoord en vrijblijvend rondkijken. De tegels zijn overzichtelijk in verschillende opstellingen te zien. Laat u in alle rust in een prettige sfeer inspireren!


Wij helpen u graag!
In de winkels van Jan Groen staan onze adviseurs voor u klaar. Onze tegelexperts laten u graag de tegel in het echt zien. Zij adviseren u met praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van tegels.

Hoefweg 95

Vestiging Bleiswijk

Jan Groen Home Jan Groen Budget Jan Groen Outdoor Jan Groen Koopjesschuur  Jan Groen Prof

5 winkelconcepten, 20.000 m² tegels op 1 terrein

Met een oppervlakte van 5.700 vierkante meter en 20.000 vierkante meter tegelvloeren en tegelwanden is Jan Groen Bleiswijk één van de grootste tegelzaken van Nederland. Bij Jan Groen Bleiswijk kunt u gratis parkeren. 

Vestiging Bleiswijk
Arkansasdreef 34A

Vestiging Utrecht

Jan Groen Budget Jan Groen Outdoor

1.000 m² vol met goedkope 1e keus kwaliteitstegels 
Met een oppervlakte van 1.000 vierkante meter is Jan Groen Utrecht het kleinere broertje van Jan Groen Bleiswijk. U vindt hier een selectie uit het Jan Groen assortiment. Bij Jan Groen Utrecht kunt u gratis parkeren. 

Vestiging Utrecht

Wij helpen u graag!

In onze winkel bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek