Tegelplint

Bent u op zoek naar tegelplinten ter afwerking van uw tegelvloer? Jan Groen heeft plinten in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen. Voor elke tegelvloer hebben wij bijpassende tegelplinten. Met ons ruimte assortiment heeft u bij Jan Groen altijd ruime keuze uit tegelplinten.

Filters

tot

Toon alle filters
104-249 Home

Plinttegel Grijs 7.2x59.7

€ 17,69 per Stuk

Incl. BTW

108-032 Home

Plinttegel Bruin 7x80

€ 18,95 per M1

Incl. BTW

109-987 Home

Plinttegel Beige 6.5x60

€ 18,36 per M1

Incl. BTW

112-192 Home

Plinttegel Bruin 0.65x120

€ 32,36 per Stuk

Incl. BTW

112-795 Home

Plinttegel Taupe 8x60

€ 14,50 per Stuk

Incl. BTW

113-611 PROF

Plinttegel 80020HR hoekdouchebakplint 15x15

€ 14,22 per Stuk

Incl. BTW

114-045 Home

Plinttegel Grijs 8x45

€ 5,14 per Stuk

Incl. BTW

117-769 Home

Plinttegel Grijs 7.2x59.7

€ 17,69 per Stuk

Incl. BTW

119-659 Home

Plinttegel Bruin 0.65x120

€ 32,36 per Stuk

Incl. BTW

124-870 PROF

Plinttegel Mosa 80060VR douchebakplint 15x15

€ 14,22 per Stuk

Incl. BTW

126-383 Home

Plinttegel Grijs 7.2x59.7

€ 17,69 per Stuk

Incl. BTW

127-864 Home

Plinttegel Beige 8x80

€ 21,70 per Stuk

Incl. BTW

Tegelplinten kopen bij Jan Groen

Wilt u tegelplinten kopen voor de vloer in uw huis? Dan bent u bij Jan Groen aan het juiste adres! Plinten zorgen voor een rustige en nette uitstraling van uw woonruimte. Eventuele kieren en ontsierende randen tussen wanden en vloeren verbergt u met tegelplinten. Onze tegelplinten zijn geheel keramisch. Keramische tegelplinten zijn duurzaam en beschermen de wand tegen stoten en krassen. Met telkens vernieuwde collecties verkopen we kant-en-klare keramische tegelplinten en bijpassende keramische vloertegels geheel volgens de laatste woontrends – en dat tegen zeer scherpe prijzen! We hebben goedkope plinten vanaf €10,- per m¹ tot hoever uw budget reikt. En dat allemaal van eerste keus kwaliteit!

Met 200.000 vierkante meter en 1.500 verschillende soorten tegels heeft Jan Groen een enorme voorraad aan tegels. Jan Groen heeft een groots assortiment van ruim zestig grote en kleine merken, zoals vtwonen, Starwood, Mosa, Marazzi en Grohn. Samen met de tegels van ons eigen huislabel Select hebben wij de keuze uit een uitgebreide selectie tegels. Bent u ook op zoek naar tegels voor binnen én buiten? Naast tegelplinten hebben wij ook een ruime collectie aan keramische wandtegels, vloertegels, mozaïek, mozaïektegels en tuintegels

Tegelplinten formaten en oppervlaktes

Bij Jan Groen hebben wij voor ieder wat wils. Zo heeft u de mogelijkheid om voor kant-en-klare plinten van 7 cm hoog te kiezen. Heeft u vloertegels gekocht waar geen bijpassende plinten bij geleverd worden? Of wilt u plinten in andere afmetingen? Geen probleem! Wij kunnen van bijna alle vloertegels ook tegelplinten speciaal voor u op maat maken. U kiest de gewenste lengte, hoogte en afwerking. Gaat u daarbij voor een mat of juist een glanzend oppervlak? U maakt de keuze, wij doen de rest. Binnen circa 2 weken heeft u uw tegelplinten in huis. 

Tegelplinten rechtstreeks uit de fabriek

De tegels en plinten van Jan Groen worden direct ingekocht bij binnen- en buitenlandse fabrieken. Onze tegels en plinten komen uit verschillende landen: van Portugal en Italië tot aan Brazilië en Dubai… Hierdoor hebben we een bijzondere collectie met invloeden van over de hele wereld!

Motieven en kleuren tegelplinten

Motieven en kleuren van uw tegelplinten maken de ruimte in uw huis af. Het is belangrijk om te kijken naar de lichtinval en de grootte van de ruimte. Bij Jan Groen vindt u verschillende soorten tegelmotieven en kleuren. U kunt voor één van de  populaire kleuren als zwart, bruin, antraciet of wit gaan. Daarnaast heeft u misschien al een bepaalde look in uw hoofd, die u wil creëren. Denk aan keramische natuursteenlook, metallook, betonlook en houtlook plinten die, net als uw tegelvloer, bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Heeft u liever een neutrale tegelplint? Wij hebben ook ruime keuze uit uni plinten in verschillende kleuren. Onze tegelexperts staan altijd klaar om u advies te geven.  

Toebehoren: verwerking en onderhoud

Gaat u uw tegelplinten zelf verwerken? Naast tegelplinten verkopen we ook allerlei benodigdheden om tegelplinten te plaatsen en af te werken, zoals gereedschap en bouwmaterialen. Zo kunt u direct de woonruimte van uw dromen realiseren! Wilt u liever de verwerking laten doen door een professional? Bij Jan Groen helpen wij u graag aan een passende oplossing.
Wij verkopen onderhoudsproducten waarmee u uw tegelplinten reinigt, beschermt en onderhoudt, zodat u er jarenlang plezier heeft!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

Jan Groen heeft twee vestigingen in Nederland waar u de tegels kunt zien, voelen en vergelijken. Jan Groen is één van de grootste tegelzaken van Nederland. Kom naar de winkel in Utrecht of Bleiswijk om u te laten adviseren door één van onze tegelexperts. Omdat er alleen echte tegelspecialisten in de winkel werken, krijgt u gegarandeerd persoonlijk en deskundig advies. Zij laten u graag de plinten in het echt zien en geven u naast praktische tips over de mogelijkheden en toepassing van tegelplinten ook informatie over de verwerking en onderhoud van uw tegelplinten.