Onderhoudsproducten voor tegels

Op zoek naar goede onderhoudsproducten voor keramische tegels? U vindt het bij Jan Groen! Wij verkopen producten gericht op reiniging, bescherming en onderhoud van uw tegels zodat u er nog lang van kan genieten!

tot

Filters resetten
Sorteer op
846-646 PROF
Beschermingsmiddel Protect Kleurloos 1 Ltr | 846-646 | Jan Groen Tegels

Beschermingsmiddel Protect Kleurloos 1 Ltr

€ 62,15 per Stuk

Incl. BTW

683-961 PROF
Beschermingsmiddel Deep Enhancer Kleurverdiepend 1 Ltr | 683-961 | Jan Groen Tegels

Beschermingsmiddel Deep Enhancer Kleurverdiepend 1 Ltr

€ 65,15 per Stuk

Incl. BTW

834-770 PROF
Beschermingsmiddel Hidro 150 Kleurloos 1 Ltr | 834-770 | Jan Groen Tegels

Beschermingsmiddel Hidro 150 Kleurloos 1 Ltr

€ 45,00 per Stuk

Incl. BTW

650-820 PROF
Beschermingsmiddel P147 Kleurverdiepend 1 Ltr | 650-820 | Jan Groen Tegels

Beschermingsmiddel P147 Kleurverdiepend 1 Ltr

€ 59,96 per Stuk

Incl. BTW

353-952 PROF
Beschermingsmiddel Seal-Guard Afdichting 400Ml | 353-952 | Jan Groen Tegels

Beschermingsmiddel Seal-Guard Afdichting 400Ml

€ 33,95 per Stuk

Incl. BTW

Onderhoudsproducten voor tegels kopen

Om zo lang mogelijk van uw tegels te kunnen genieten is het van belang dat u uw tegels onderhoudt met de juiste onderhoudsproducten. Jan groen heeft een ruim assortiment aan onderhoudsproducten zodat uw tegels altijd goed beschermd, makkelijk te onderhouden en goed te reinigen zijn. Benieuwd wat we voor uw tegels kunnen betekenen? bekijk ook Faber onderhoudsproducten.

De onderhoud van uw tegelvloer

Voor het onderhoud van uw tegelvloer is het gebruik van het juiste onderhoudsmiddel van groot belang. Vaak bevatten onderhoudsproducten bestanddelen van was, zeep of olie dat laagjes vormt op de tegels. Dit zorgt ervoor dat vuil zich makkelijk hecht en de tegels nooit echt schoon lijken te zijn. Met de juiste reinigingsproducten kunt u uw tegels wel langdurig schoonmaken en mooi houden. Benieuwd welke producten dit zijn? Bekijk onze onderhoudsmiddelen. Wilt u ook weten hoe u het onderhoud van de tegels het beste uitvoert of bijvoorbeeld uw tegels kan ontdoen van vuil en  cementsluier? Bekijk dan onze adviespagina.

FAQ

Waarmee kunt u het beste tegels ontvetten?

Om uw tegels goed te ontvetten kunt u gebruik maken van onze extreem tegel ontvetter. Wij raden u aan om het product eerst op een onopvallende plaats te testen. Zo kunt u bepalen of het product het gewenste resultaat geeft. 

Wat is de levertijd?

Tegels die we op voorraad hebben, kunt u direct meenemen of worden binnen twee werkdagen bij u thuisbezorgd. Wanneer u besluit om  onderhoudsproducten, gereedschappen en bouwmaterialen te bestellen via de mail of telefoon, dan versturen we uw bestelling binnen drie werkdagen.