Reiniging keramische tegels

Is uw tegelvloer of -wand geplaatst en gevoegd? Dan kunt u na ongeveer twee weken de tegels reinigen. U verwijdert hiermee het bouwvuil en de cementsluier. Bij het niet volledig verwijderen van de cementsluier wordt een tegel later moeilijker te reinigen. De eerste reiniging is daarom heel belangrijk.

Verzadig het voegwerk met schoon water, voordat u de tegels gaat behandelen met een zuurhoudend product. Hiermee beschermt u de voeg tegen aantasting door het zuurhoudende reinigingsmiddel.

Voordat u aan de slag gaat met een reinigingsproduct, raden wij u aan het product eerst op een onopvallende plaats te testen. Zo kunt u bepalen of het product het gewenste resultaat geeft.

Wilt u een reinigingsproduct kopen? Kom naar Jan Groen Bleiswijk! Niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen? Stuur dan een mailtje naar info@jangroentegels.nl of bel naar 010-5215055 (telefonisch bereikbaar: ma. t/m za. 9:30 - 17:00 uur).

Verwijder lichte cementsluier

De HMK R155 Grondreiniger is geschikt voor het verwijderen van een lichte cementsluier. U kunt het product ook gebruiken tegen bouwvuil en waslagen. 

Product bekijken

Verwijder cementsluier en bouwvuil

De R159 Tegel- en Sanitairreiniger is een speciaal reinigingsmiddel. Het verwijdert bouwvuil en lichte cementsluier, maar ook kalkaanslag, vuil, urinesteen, zeepresten van geglazuurde- en ongeglazuurde wand- en vloertegels, chroom, rvs, glas, enkele kunststoffen en aluminium.

Product bekijken

Wij helpen u graag!

In de winkels van Jan Groen bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar uw keuze?

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek