Advies onderhoud keramische tegels | Jan Groen Tegels | Reiniging keramische tegels

Reiniging keramische tegels

Zijn uw keramische tegels geplaatst en gevoegd? Dan kunt u na ongeveer twee weken de tegels reinigen met een onderhoudsmiddel. Dit heet de eerste reiniging of bouwreiniging. Met de eerste reiniging verwijdert u het bouwvuil en de cementsluier van de tegels. Bij het niet volledig verwijderen van deze waas wordt een tegel later moeilijker te reinigen. De eerste reiniging is daarom heel belangrijk!

Is de eerste reiniging niet helemaal goed gegaan? Vaak blijft er een waas zichtbaar op de tegels, die u na elke schoonmaakbeurt nog altijd blijft zien. In dit geval is het nodig de tegels nogmaals te voorzien van een bouwreiniging. 

Reiniging nieuw gelegde vloer

Wilt u uw nieuw gelegde vloer reinigen? Wij vertellen u stap voor stap hoe u de eerste reiniging (bouwreiniging) aanpakt. 

Stappenplan Reiniging nieuw gelegde vloer

Reiniging bestaande vloer

Is de eerste reiniging niet helemaal goed gegaan? Wij leggen u stap voor stap uit hoe u van die waas op uw tegels af komt.  

Stappenplan Reiniging bestaande vloer

Wij helpen u graag!

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs staan voor u klaar. Wilt u er zeker van zijn dat u een adviseur te spreken krijgt op een tijdstip naar keuze? Maak dan een afspraak.

Bezoek de winkel of maak een afspraak
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek