Tegels mozaïek

Bent u op zoek naar mozaïektegels? Jan Groen heeft mozaïektegels in verschillende vormen, structuren, oppervlakten, kleuren, motieven, maten en afwerkingen. Bij Jan Groen vindt u de mozaïektegels waar u naar op zoek bent!

Filters

tot

Toon alle filters
134-374 Home

Mozaïektegel Wit 25x40

€ 46,95 per M2

Incl. BTW

471-898 Budget

Mozaïektegel INTERIORS MOSAIEK ICE 20X50

€ 33,75 per M2

Incl. BTW

567-203 Budget

Mozaïektegel INTERIORS MOSAIEK BONE 20X50

€ 33,75 per M2

Incl. BTW

638-386 Home

Mozaïektegel Grijs 25x40

€ 46,95 per M2

Incl. BTW

871-398 Home

Mozaïektegel Grijs 25x40

€ 46,95 per M2

Incl. BTW

973-389 Home

Mozaïektegel Grijs 20x60

€ 62,96 per M2

Incl. BTW

981-722 Home

Mozaïektegel Multi 20x60

€ 62,96 per M2

Incl. BTW

Mozaïektegels kopen bij Jan Groen

Met 200.000 vierkante meter en 1.500 verschillende soorten tegels heeft Jan Groen een enorme voorraad aan tegels en mozaïektegels. Bekijk een greep uit onze collectie online. In de winkel kunt u direct uw mozaïektegels kopen. Met telkens vernieuwde collecties verkopen we keramische mozaïektegels geheel volgens de laatste woontrends – en dat tegen zeer scherpe prijzen! Jan Groen heeft een groots assortiment van ruim zestig grote en kleine merken, zoals vtwonen, Starwood, Mosa, Marazzi en Grohn. Samen met de tegels van ons eigen huislabel Select hebben wij de keuze uit een uitgebreide selectie tegels en mozaïektegels. We hebben goedkope mozaïektegels vanaf €10,- per m² tot hoever uw budget reikt. Wat bij ons op voorraad is, mag u direct meenemen! 

De mozaïektegels van Jan Groen worden direct ingekocht bij binnen- en buitenlandse fabrieken. Onze mozaïektegels komen uit verschillende landen: van Portugal en Italië tot aan Brazilië en Dubai… Hierdoor hebben we een bijzondere collectie met invloeden van over de hele wereld!

In ons ruime assortiment vindt u, naast mozaïektegels, ook keramische vloertegels, wandtegels, decors, sierstrippen, mozaïekplinten en tuintegels. En dat allemaal van eerste keus kwaliteit!

Keramische mozaïektegels

Keramische mozaïektegels hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere wand- en vloerbedekking. Zo zijn de tegels slijtvast, waterbestendig en eenvoudig in onderhoud. Mozaïektegels hebben voorgeplaatste voegen tussen de mozaïek steentjes. Omdat het mozaïek op een tegel zit, is de verwerking van dit soort mozaïek heel eenvoudig! Mozaïektegels plaatst u op dezelfde manier als keramische wand- en vloertegels. Dankzij moderne printtechnieken lijken keramische mozaïektegels als twee druppels water op stukjes hout, beton of natuursteen. Rest nu alleen nog de vraag: voor wat voor mozaïektegel gaat u? 

Formaten en vormen mozaïektegels

U kunt uit ontzettend veel formaten kiezen. Van kleine tot aan grote steentjes op een tegel, of een juist een combinatie van verschillende formaten: Jan Groen heeft het allemaal in huis. 

Naast het formaat is de vorm het belangrijkste aspect van mozaïektegels. De vorm is wat mozaïektegeltjes zo uniek maken. Vierkante mozaïek steentjes op een tegel komen het meest voor. Maar wij hebben ook bijzonder gevormde mozaïektegels in huis, zoals langwerpige mozaïek steentjes op een tegel, ronde mozaïek steentjes op een tegel, zeshoekige hexagon mozaïek steentjes op een tegel en achthoekige octagon mozaïek steentjes op een tegel. 

Kleuren en motieven mozaïektegels

Bij Jan Groen vindt u mozaïektegels in verschillende kleuren. Van blauw tot aan oranje, van zilver tot aan goud: niets is te gek! Maar we hebben ook mozaïektegels in populaire kleuren als zwartgrijs of bruin

Ook vindt u bij Jan Groen verschillende soorten tegelmotieven, zoals natuursteenlook, houtlook, betonlook en metallook mozaïektegels die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Heeft u liever een neutrale mozaïektegel? Wij hebben keuze uit uni mozaïektegels in verschillende kleuren. Of bent u juist op zoek naar een decoratieve mozaïektegel? Ook dat vindt u bij Jan Groen! 

Oppervlaktes mozaïektegels

Naast het motief van de mozaïektegels, heeft de oppervlakte ook een effect op het uiterlijk van uw wand of vloer met mozaïektegels. Gaat u voor een mat of glanzend oppervlak? Of wilt u mozaïektegels met reliëf? Aan u de keuze, want wij hebben het allemaal in huis!

Randafwerking mozaiektegels

Voor een speels eindresultaat gaat u voor niet-gerectificeerde mozaïektegels. Wilt u een wat strakkere look? Kies dan voor gerectificeerde mozaïektegels. Weet u niet waar u voor moet kiezen? Wij leggen u graag het verschil tussen gerectificeerde en niet-gerectificeerde tegels uit.

Plaatsen en onderhoud van mozaïektegels

Naast mozaïektegels verkopen we ook allerlei benodigdheden om mozaïektegels te plaatsen en af te werken, zoals gereedschap en bouwmaterialen. Zo kunt u direct de woonruimte van uw dromen realiseren!
Ook verkopen wij onderhoudsproducten waarmee u uw mozaïektegels reinigt, beschermt en onderhoudt, zodat u er jarenlang plezier van heeft!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

Kom naar onze winkels in Bleiswijk of Utrecht om u te laten adviseren door één van onze adviseurs. Zij laten u graag de mozaïektegel in het echt zien en geven u handige tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegel.