Tegels mozaïek

Bent u op zoek naar mozaïektegels? Bij Jan Groen vindt u de mozaïektegel waar u naar op zoek bent!

tot

Filters resetten
Sorteer op
471-898 Budget
Mozaïektegel Interiors Mosaiek Ice 20x50 | 471-898 | Jan Groen Tegels

Mozaïektegel Interiors Mosaiek Ice 20x50

€ 33,75 per M2

Incl. BTW

272-221 Home
Mozaïektegel Blauw 12.5x25 | 272-221 | Jan Groen Tegels

Mozaïektegel Blauw 12.5x25

€ 53,95 per M2

Incl. BTW

567-203 Budget
Mozaïektegel Interiors Mosaiek Bone 20x50 | 567-203 | Jan Groen Tegels

Mozaïektegel Interiors Mosaiek Bone 20x50

€ 33,75 per M2

Incl. BTW

Mozaïektegels kopen bij Jan Groen

In de winkel kunt u direct uw mozaïektegels kopen. Met telkens vernieuwde collecties verkopen we keramische mozaïektegels geheel volgens de laatste woontrends – en dat tegen zeer scherpe prijzen! Jan Groen heeft een groots assortiment van ruim zestig grote en kleine merken, zoals vtwonen, Starwood, Mosa, Marazzi en Grohn. Wat bij ons op voorraad is, kunt u direct meenemen! 

De mozaïektegels van Jan Groen worden direct ingekocht bij binnen- en buitenlandse fabrieken, van Portugal en Italië tot aan Brazilië en Dubai … Hierdoor hebben we een bijzondere collectie met invloeden van over de hele wereld!

In ons ruime assortiment vindt u, naast mozaïektegels, ook keramische vloertegels, wandtegels, decors, sierstrippen, mozaïekplinten en tuintegels. En dat allemaal van eerste keus kwaliteit!

Keramische mozaïektegels

Keramische mozaïektegels hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere wand- en vloerbedekking. Zo zijn de tegels slijtvast, waterbestendig en eenvoudig in onderhoud. Mozaïektegels hebben voorgefreesde voegen zodat het op mozaïek lijkt. Omdat het geen matje maar een tegel is, is de verwerking van dit soort mozaïek heel eenvoudig! Mozaïektegels plaatst u op dezelfde manier als keramische wand- en vloertegels. Dankzij moderne printtechnieken lijken keramische mozaïektegels als twee druppels water op stukjes hout, beton of natuursteen. Rest nu alleen nog de vraag: voor wat voor mozaïektegel gaat u? 

Formaten en kleuren mozaïektegels

U kunt kiezen uit verschillende formaten. Van kleine tot aan grote steentjes op een tegel, of een juist een combinatie van verschillende formaten: Jan Groen heeft het in huis. Er zijn mozaïektegels in verschillende populaire kleuren zoals zwartgrijs of bruin. Ook vindt u bij Jan Groen verschillende soorten tegelmotieven, zoals natuursteenlook, houtlook, betonlook en metallook mozaïektegels die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Heeft u liever een neutrale mozaïektegel? Ook dat vindt u bij Jan Groen! 

Plaatsen en onderhoud van mozaïektegels

Naast mozaïektegels verkopen we ook allerlei benodigdheden om mozaïektegels te plaatsen en af te werken, zoals gereedschap en bouwmaterialen. Zo kunt u direct de woonruimte van uw dromen realiseren!
Ook verkopen wij onderhoudsproducten waarmee u uw mozaïektegels reinigt, beschermt en onderhoudt, zodat u er jarenlang plezier van heeft!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

Kom naar onze winkels in Bleiswijk of Utrecht om u te laten adviseren door één van onze adviseurs. Zij laten u graag de mozaïektegel in het echt zien en geven u handige tips over de mogelijkheden en toepassing van deze tegel.