Budget

Gang- en haltegels

De hal is het visitekaartje van uw woning. Een eerste indruk die meteen goed moet zijn. Die een warm welkom uitstraalt. Woningen uit het begin van de twintigste eeuw hebben vaak een karakteristieke tegelwand met een zwart biesje en een granito vloer. Wie zo'n huis opknapt of een zelfde sfeer wil creëren, komt al gauw uit op klassiek tegelwerk, of traditionele Portugese cementtegels. Ook een moderne woning kan een tegelvloer in de gang gebruiken!

Wandtegels passen ook goed in een hal. Een stone panel-wand in de hal is een echte blikvanger. Als achtergrond van de garderobe, of gewoon als bijzondere wandbekleding. Stone panels zijn wanden van onregelmatig aangebracht natuursteen: kwartsiet, marmer, hardsteen of leisteen. Ze zijn te krijgen in verschillende natuurkleuren en in verschillend reliëf.

Bekijk ons assortiment tegels
Home
Hal
Budget
Hal
Budget
Hal
Home
Natuursteenlook vloertegel in traditionele woonkamer | 296-330
Budget
Hal
Inspiratie Meer gang- en haltegels
Inspiratie

Tegels voor in de hal of gang

Mét vloerverwarming

Wilt u tegels door uw hele woonverdieping heen? Misschien is het een goed idee om alles in één keer aan te pakken. Met vloerverwarming, ook in de gang en de keuken. Kies voor VloerCompleet® en Select, ons eigen huismerk. U bepaalt welke tegels u wilt, wij doen de rest: van voorbereiding tot afwerking. Inclusief vijf jaar garantie. En dat voor extreem lage prijzen.

Wij helpen u graag!

In onze winkel bent u van harte welkom. Onze adviseurs staan voor u klaar! Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

Maak een afspraak Voor persoonlijk advies
Wij helpen u graag!

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Hoge service
  3. Scherpe prijzen
  4. Groots assortiment
  5. Uit voorraad leverbaar
  6. 1e keus kwaliteit rechtstreeks uit de fabriek