Haltegels

De hal is een plek waar u ‘s ochtends vertrekt en waar u ‘s avonds weer fijn thuis komt. Het is een plek die u naar andere woonruimtes leidt. Er wordt nergens zoveel gelopen als in de gang. Voor visite is de entree het eerste wat ze van uw huis zien. De hal is een echte binnenkomer! Bent u toe aan een nieuwe hal? Bij Jan Groen doet u hal inspiratie op. Voor iedere wand en vloer in de gang heeft Jan Groen een passende oplossing. Bekijk de verschillende voorbeelden en doe ideeën op voor uw eigen hal. Met de hal tegels van Jan Groen creëert u de gang die u altijd al heeft gewild!

Hal stijlen

Welke woonstijl heeft u? Bij Jan Groen vindt u hal voorbeelden voor iedere stijl: traditioneel, landelijk, harmonieus, modern, stoer, expressief… Voor elke woonstijl is een passende halvloer en –wand te vinden. Speel met materialen, kleuren en motieven en creëer met de wand- en vloertegels van Jan Groen de gang van uw dromen! 

Traditionele hal

In een traditionele hal zien we vaak tijdloze materialen die niet onderhevig zijn aan de laatste woontrends. Denk aan hout, natuursteen en granito. Maar ook patroonvloeren komen regelmatig voor in een traditionele hal, vaak gecombineerd met lambrisering op de wand. Het kleurenpalet in een traditionele gang is neutraal: zwart, wit, grijs, beige of bruin. Duurzame essentials, zoals een kapstok en schoenenrek, mogen niet in een traditionele hal ontbreken! 

Landelijke hal

Een landelijke hal biedt iedereen een warm welkom. In een landelijke hal worden natuurlijke materialen gebruikt, zoals natuursteen of hout. Maar een patroonvloer past ook heel goed in een landelijke hal. Het natuurlijke aspect van deze woonstijl wordt onderstreept door een naturel kleurenpalet. Denk aan grijs, bruin en beige. 

Harmonieuze hal

Een rustige hal met natuurlijke en romantische invloeden: zo kunnen we een harmonieuze hal het beste omschrijven. Een harmonieuze hal lijkt, vanwege het natuurlijke materiaalgebruik, als twee druppels water op een hal die we in een Scandinavisch woonhuis kunnen vinden. We zien bij deze woonstijl vaak lichtgekleurd hout, natuursteen of beton. Maar ook patroonvloeren en –wanden komen voor in een harmonieuze hal. Kleuren als wit, crème, beige en lichtgrijs passen hier goed bij. Combineer dit met pasteltinten voor een romantisch effect. Met een eikenhouten kapstok, bijpassende schoenenkast en vrouwelijke accessoires creëert u de perfecte harmonieuze hal. 

Moderne hal

In een moderne hal zien we weinig poespas: strakke lijnen, minimalistische inrichting en strak afgewerkte vloeren en wanden. Beton, natuursteen en metaal zijn veelvoorkomende materialen voor op de muur en vloer. Vaak uitgevoerd in basic kleuren als zwart, wit, antraciet of bruin, met soms één kleuraccent. Moderne kunst aan de muur en een metalen kapstok mogen niet in een moderne hal ontbreken!

Stoere hal

Ruig, robuust en onbewerkt: dat zijn de drie pijlers voor een stoere hal. In een stoere hal zien we vaak industriële materialen op de wanden en vloeren, zoals metaal, beton of hout. Populaire kleuren zijn grijs, antraciet, zwart en donkerbruin. Om wat meer licht in de gang te brengen, kunt u deze kleuren combineren met lichtere tinten. Een kapstok van zwart metaal en een sidetable van oud hout maken uw stoere hal helemaal af.

Expressieve hal

Een expressieve hal geeft iedereen een opvallend welkom! Aparte patronen, schitterende metallics en vrolijke kleuren… alles kan in een expressieve hal. Bijzondere materialen op de wand en vloer passen hier goed bij. Denk aan metaal, beton, natuursteen en hout – zolang het maar anders dan anders is. Een design kapstok, barok sidetable en originele accessoires zorgen voor de expressieve hal waar u naar op zoek bent! 

 

Daarom Jan Groen

Een wereld aan tegels...

Kom naar de winkel en laat u inspireren! Jan Groen heeft in Utrecht 750 vierkante meter en in Bleiswijk 20.000 vierkante meter aan tegelvloeren en tegelwanden. In de winkels vindt u verschillende opstellingen en woonruimtes. Bij ons kunt u in alle rust ideeën opdoen. Voor iedere wand, vloer, woonstijl & woonruimte heeft Jan Groen een mooie oplossing!

In één keer klaar met VloerCompleet®

Een complete tegelvloer van A tot Z, waar u geen omkijken naar heeft. Als u op zoek bent naar een tegelvloer voor uw hal, woonkamer en/of keuken, biedt Jan Groen Home u VloerCompleet® aan. U zoekt de tegels uit, wij regelen de rest: van het leggen van uw nieuwe tegelvloer tot aan het opruimen van klusafval. Inclusief vloerverwarming en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Op VloerCompleet® krijgt u vijf jaar volledige garantie. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat gaat u voor VloerCompleet®!

Heeft u persoonlijk en deskundig advies nodig?

In de winkels van Jan Groen staan onze tegelexperts klaar om u te adviseren. Wij helpen u graag bij de inrichting van uw hal. Samen met u zoeken we de perfecte tegels uit!

Jan Groen brengt uw tegelkeuze tot leven in een levensechte visualisatie van uw toilet. Met een 3D-ontwerp realiseert één van onze adviseurs in Bleiswijk samen met u uw ideale hal.

Wij helpen u graag

In onze winkels in Bleiswijk en Utrecht bent u altijd welkom, ook zonder afspraak! Onze adviseurs  helpen u op weg. Zij laten u graag alle mogelijkheden zien en adviseren u met praktische tips over alles wat bij een tegelwand of -vloer komt kijken.

MAAK EEN AFSPRAAK Voor Tegeladvies
Wij helpen u graag

Daarom Jan Groen

  1. Persoonlijk & deskundig advies
  2. Kwalitatieve producten
  3. Aantrekkelijke prijzen
  4. Uitgebreid assortiment
  5. 175.000 m2 op voorraad
  6. Service & garantie